Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De kidnapping

Ze was mooi en hoogblond en verkeerde in financiële moeilijkheden. Waarop ze besloot een kind te ontvoeren en een losgeld te eisen.

Zo gezegd zo gedaan. Onze blonde heldin betreedt een kinderspeelplaats, grijpt een jochie bij zijn kraag en verschuilt zich met het kind zo’n 200 meter verder achter een boom. Daarop neemt zij pen en papier en vervaardigt de volgende boodschap: ‘Ik heb je kind ontvoerd. Laat een platte bruine enveloppe, gevuld met 10.000 Euro, achter bij de grote eik in het park. Morgen om 07.00 uur ’s avonds haal ik het geld op. Getekend: de blonde kidnapster’.

Ze bevestigde de boodschap aan de binnenzijde van de jas van het jongetje en beval hem vervolgens rechtstreeks naar huis te gaan.

De volgende avond keerde onze kidnapster terug naar het park om daar om 07.00 uur, exact conform haar instructies, achter de grote eik de platte bruine enveloppe aan te treffen, gevuld met 10.000 Euro.
In de enveloppe was een briefje bijgevoegd met daarop de volgende tekst: "Hier is je geld. Ik vind je een afschuwelijk mens. Ik begrijp niet dat de ene blondine de andere blondine zoiets kan aandoen!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Blondje met post (6.8/10)

Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep.
Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormd...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Blondje bij de kapper (7.04/10)

Er komt een dom blondje bij de kapper, 'Maak er maar iets moois van, maar de koptelefoon blijft op', zegt ze.
'Ach', denkt de kapper, 'de klant is koning, ik zie wel hoe het lukt'.
De ...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Blondje koopt een Televisie (6.86/10)

Er gaat een dom blondje naar de Elektrozaak. Op een gegeven moment vraagt ze aan de verkoper: "Ik wil graag dat televisietoestel kopen." Zegt de verkoper: "Ik verkoop niet aan domme blo...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Beaverke
Datum: 15-10-2016
Maal bekeken: 4850
Aantal stemmen: 69
Gemiddelde score: 6.45

11
2
3
4
3
4
8
11
8
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish