Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De 3 dorstige vampieren

Er zitten 3 vampieren op een dak wat bij te praten. Plotseling zegt de eerste: "Ik heb dorst!" waarna hij rechtspringt en wegfladdert... 2 uur later komt hij terug, met heel zijn mond onder het bloed. "Amai," zeggen de twee overgebleven vampieren, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoord: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Daarrond ligt een dorp en ik heb heel het dorp leeggezogen." De twee vampieren zijn onder de indruk. Ze gaan alledrie zitten en praten verder.

Een beetje later springt de tweede vampier recht en zegt: "Ik heb dorst!", waarna ook hij wegfladdert... 5 uur later komt hij pas terug met zijn gezicht en borst helemaal onder het bloed. "Amai," zeggen de andere twee, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoord: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Daarrond ligt een dorp maar als je een beetje verder vliegt kom je een stad tegen. Ik heb gewoon heel die stad leeggezogen." De twee vampieren zijn nu nog meer onder de indruk. Ze gaan alledrie zitten en praten verder.

Nog wat later springt de laatste vampier recht en zegt "Ik heb dorst!" en ook hij fladdert weg... Uren en uren verstrijken en pas na 20 uur komt de vampier terug. Van kop tot teen zit hij onder het bloed, geen plekje op zijn lichaam is niet besmeurd. "Godallemachtig!" roepen de andere twee, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoordt: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Verder ben ik nie geraakt want daar ben ik recht tegenaan gevlogen."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Een eitje koken is toch makkel (7.47/10)

Laten we eens de kookboeken vergelijken...

Vlaams kookboek: ' We nemen een ei...'
Hollands kookboek: ' We lenen een ei...'
Waals kookboek: ' We wachten tot onze haan e...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Hoestsiroop (7.67/10)

Een apotheker komt op een dag tegen de middag naar zijn apotheek, waar Jan al de ganse voormiddag aan het werken is. Buiten staat een man met een pijnlijke grimas op zijn gezicht, bewegingloos te star...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Hulpbehoevend (6.15/10)

Er zit een man in de trein en tegenover hem zit een leuke juffrouw. Plots vraagt hij juffrouw: "Kunt u mijn rechterbeen even op de bank leggen?' De juffrouw denkt even na en nou ja dat zal ik wel...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Spider
Datum: 29-09-2016
Maal bekeken: 14791
Aantal stemmen: 75
Gemiddelde score: 6.89

6
3
4
4
4
6
10
11
7
20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish