Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Microsoft wc ontstopper....

Een kleine geschiedenis (of is het een parabel?)

Een werkloze solliciteert voor een job als WC-ontstopper bij Microsoft.
De personeelsdirecteur nodigt hem uit voor een sollicitatiegesprek
en laat de man een proef afleggen (met het meest moderne ontstoppingsgereedschap).

Hij zegt: "U bent aangenomen. Bezorg me uw e-mailadres en ik stuur u het formulier dat u moet invullen, alsook de datum en uur waarop u kan beginnen". De man, zeer ontgoocheld, antwoordt dat hij geen PC heeft en dus ook geen e-mailadres. De personeelsdirecteur zegt daarop dat hij zeer teleurgesteld is, maar dat hij - gezien het feit dat hij geen e-mail adres heeft-, virtueel niet eens bestaat, en aangezien hij niet bestaat hij dan ook geen aanspraak kan maken op de job.

De man, zwaar aangeslagen, weet niet goed wat doen, met slechts 10 euro op zak. Maar dan beslist hij om met die 10 euro naar de veiling te gaan. Hij koopt er een kist met 10 kg tomaten. Hij gaat van deur tot deur om zijn tomaten per kg aan de man te brengen, en in minder dan 2 uur zijn al zijn tomaten verkocht en zijn kapitaal verdubbeld.

Diezelfde dag herhaalt hij zijn verkoopsstunt nog 3 maal en keert 's avonds huiswaarts met 60 euro op zak!!!! Hij realiseert zich nu dat hij op deze manier best wel kan overleven.

Hij vertrekt elke dag van bij hem thuis en komt elke dag later naar huis maar verdrievoudigt of viervoudigt zijn kapitaal elke dag. Korte tijd nadien schaft hij zich een bestelwagen aan, die al snel wordt omgeruild voor een heuse vrachtwagen en die op zijn beurt slechts de aanzet was voor volledig wagenpark met bestelwagens. 5 jaar gaan voorbij...

Nu is de man eigenaar van één van de grootste distributiebedrijven van België. Hij denkt aan zijn toekomst, voor hem en voor zijn familie, en besluit om een degelijke levensverzekering af te sluiten. Hij doet beroep op een verzekeringsagent, maakt zijn keuze en aan het eind van het gesprek vraagt de verzekeringsagent zijn e-mailadres om hem het voorstel door te sturen.

Daarop zegt de man dat hij geen e-mail adres heeft. "Eigenaardig" zegt de makelaar, "u heeft geen e-mailadres en u bent erin geslaagd een waar imperium uit de grond te stampen. Beeldt U zich eens in waar u had gestaan indien u wel een e-mail adres zou hebben gehad!" De man denkt na en zegt dan: "Ik zou WC ontstopper zijn geweest bij Microsoft".

Moraal van het verhaal ?

1) Internet is niet dè oplossing voor je leven.
2) Indien je geen e-mail adres hebt maar hard werkt kan je miljonair
worden.
3) Jij hebt dit bericht online gelezen dus heb je wellicht ook een e-mail adres. Het is dus zeker dat je meer kans maakt om WC ontstopper te worden bij Microsoft dan om miljonair te worden...

PS: Tracht ons niet te bereiken... we zijn met z'n allen tomaten gaan kopen.Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

No Smoke (7.2/10)

Een klant die problemen heeft met zijn computer belt naar de helpdesk van de PC-fabrikant in de hoop een oplossing te vinden voor zijn probleem:

Technieker: "Helpdesk goedemorgen!...

Mop verder lezen (Je hebt 7% gelezen)


Je bedrijf Microsoft (6.04/10)

Bill gates had het verhaal van Clinton en Lewinsky gelezen op CNN.com en dacht dat wil ik ook.
Hij belt met Monica, maar die zegt nee. Bill gates, als rijkste man van de wereld, doet haar echt...

Mop verder lezen (Je hebt 44% gelezen)


De waarheid als een koe (7.6/10)

Je bent onbetaalbaar, daarom verhogen we je salaris niet meer.

Van sommige mensen kan ik niet begrijpen dat ze van miljoenen zaadjes de snelste zijn geweest.

Achter elk...

Mop verder lezen (Je hebt 6% gelezen)


Mop details

Categorie: Informatica
Moppentapper: ulens
Datum: 21-09-2016
Maal bekeken: 14544
Aantal stemmen: 110
Gemiddelde score: 7.46

10
3
2
3
5
7
10
20
10
40
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish