Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De nieuwe vertegenwoordiger

Een man reageert op een advertentie voor vertegenwoordiger te worden, d.m.v huis aan huis verkoop. Zijn referenties zijn goed en hij wordt dan ook op een maandagmorgen op de hoofdzetel ontboden voor zijn persoonlijke gegevens door te geven. De directeur vraagt hem naar zijn naam waarop de man een beetje verlegen zegt: Jozef Hoerekot. Ja maar zegt de directeur met zo een naam kan ik je niet aannemen , ik hoor het u al zeggen : Aangenaam ik ben Jozef Hoerekot met zo een naam zult u niet véél verkopen hoor! De man bijna wenend maar alstublieft ik heb het geld nodig mijn gezin etc etc... Goed zegt de directeur ik ben in een goede bui heb een flinke bonus gekregen van de week en weet je wat we gaan doen, jij gaat naar Italie want daar kun je voor weinig geld je naam laten veranderen, je blijft er een weekje op onze kosten totdat alle formaliteiten in orde zijn je keert terug met je nieuwe naam en dan kun je hier bij ons onmiddelijk aan de slag.

Een week later stapt de man zéér fier bij de directeur terug binnen. En gelukt vraagt de directeur? Ja, ja glundert de man. Ok zegt de directeur nog even je naam invullen en morgen kun je onmiddelijk aan de slag hoe is uwe naam dan nu meneer? Waarop de man roept : GIOOSEPPE BORDELLO!!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

En nu jij nog ! (8.01/10)

Vroeger had ik een hekel aan trouwfeesten met familie. Elke keer weer kwamen er ooms en tantes op me af die me een por in m'n zij gaven en dan zeiden: "En nu jij nog h!"

Ze z...

Mop verder lezen (Je hebt 67% gelezen)


Douane (6.96/10)

Er kwam eens een jong koppel langs de douane.
De douanier vraagt: "Sigaretten, drank, drugs?"
Waarop het koppel: "Nee,nee,dank u onze auto zit er al vol van!"...

Mop verder lezen (Je hebt 104% gelezen)


The spoon in the restaurant (6.78/10)

Last week, we took some friends out to a new restaurant and noticed that the waiter who took our order carried a spoon in his shirt pocket. It seemed a little strange, but I ignored it. However, when ...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Hunterke
Datum: 13-09-2016
Maal bekeken: 4592
Aantal stemmen: 47
Gemiddelde score: 6.04

8
1
1
4
4
4
6
7
7
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish