Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De stad zegt het al...

Een boer gaat zijn beste melkkoe verkopen, omdat hij er toch niet mee kan kweken en onderweg naar de markt komt hij zijn vriend tegen, die hem vraagt waarom hij zijn koe verkoopt.
Ja, zegt de boer, er valt toch niet mee te kweken, telkens als ik met haar bij de stier kom, gaat zij op haar buik liggen en steekt zij haar achterste poten naar achter, zodat de stier er niet op kan geraken. Dat is erg, zegt de vriend, maar is de koe niet van Kuringen afkomstig? Ja, zegt de boer, maar hoe weet jij dat?. Awel, zegt zijn vriend, mijn vrouw is ook afkomstig van Kuringen.Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De nieuwe stewardess (7.19/10)

Drie piloten zitten in een cockpit. Plots zegt er een van hen: “Hey jongens, er is een nieuwe stewardess, een echt lekker supergeil ding. Ik wil ze even uittesten...”

Een kwartiertje l...

Mop verder lezen (Je hebt 41% gelezen)


3 maagden dochters (8/10)

Een moeder had 3 dochters die nog maagd waren. Ze trouwden alledrie binnenkort. Omdat de moeder bezorgd was hoe hun seksleven zou starten, liet ze hen beloven een postkaart te zenden tijdens hun huwel...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Lachen is gezond (7.44/10)

Twee secretaressen werken al jaren samen en vertellen mekaar werkelijk alles! Omdat ze in het kantoor niet openlijk over seks willen praten, hebben ze afgesproken dat ze hun lievelingshobby 'lachen' z...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 24-08-2016
Maal bekeken: 1058
Aantal stemmen: 50
Gemiddelde score: 6.40

2
3
4
1
5
8
10
7
3
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish