Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

2 huilende zusjes

Twee zusjes komen huilend thuis van school. "Wat is er met jullie aan de hand?" vraagt de moeder. Het eerste zusje zegt met tranen in haar ogen: "Alle kinderen op school plagen mij omdat ik zulke grote voeten heb" "Kom, kom," zegt de moeder "jouw voeten zijn helemaal niet zo groot." Wat later zijn de tranen van het meisje dan ook gedroogd.

Dan vraagt de moeder aan het andere zusje waarom zij zo moet huilen. "Ik ben gevraagd om mee te gaan op een skireis," snikt het meisje "maar ik kan mijn ski's nergens vinden"
"Oh, maar dat is toch geen probleem," zegt de moeder "dan leen je toch gewoon de schoenen van je zus!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Baziel in z'n stamcafé (7.2/10)

Baziel komt z'n stamcafé binnen en zegt: "Geef mij mor een pint, en geef die onnozelaars ginder der ook mor ene, en die bedriegers ginder ook ene".

Waarop een van die mensen r...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


Hulpbehoevend (6.15/10)

Er zit een man in de trein en tegenover hem zit een leuke juffrouw. Plots vraagt hij juffrouw: "Kunt u mijn rechterbeen even op de bank leggen?' De juffrouw denkt even na en nou ja dat zal ik wel...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Je bent een konijn ! (6.74/10)

Een blind konijn en een blinde slang ontmoeten elkaar. Opeens vraagt het konijn aan de slang : ik zou wel is willen weten wat voor een dier ik ben. Nou zegt die slang. De slang gaat voelen. Na een tij...

Mop verder lezen (Je hebt 49% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Beaverke
Datum: 26-05-2016
Maal bekeken: 3739
Aantal stemmen: 34
Gemiddelde score: 5.18

10
1
1
3
1
1
5
8
1
3
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish