Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Bedwelmd door de woestijn

Er loopt een man al dagenlang een beetje bedwelmd door de woestijn. Opeens ziet hij daar 40 nonnen staan. De man neukt ze alle 40. Hij loopt weer verder en hij moet ontzettend veel schijten.
Dus hij gaat achter een heuveltje zitten en veegt z'n kont af met helmgras. Daarna ziet hij weer 40 nonnen staan en hij neukt ze weer alle 40. Na een tijdje moet hij weer ontzettend veel schijten dus hij gaat weer achter een heuveltje zitten en veegt z'n kont af met helmgras.

Op een gegeven moment wordt hij wakker.
Z'n vrouw zegt tegen hem: "Ik vind het niet erg dat je me 80x op een nacht neukt, maar om dan vervolgens 2x op m'n buik te zitten schijten en je kont af te vegen met m'n schaamhaar, dat vind ik toch te ver gaan!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Wat kwam hij hier doen? (7.59/10)

De boerendochter zegt tegen de boer (die net terug was van de wei), "Daarnet is er iets heel vreemd gebeurd. Er was een man die aanbelde en toen ik de deur opende begon hij me te kussen."
Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Al naar bed geweest? (7.47/10)

Er zitten twee vrienden in de kroeg vraagt de ene aan de andere: 'Zeg ben jij wel eens met mijn vrouw naar bed geweest?'

'Nee natuurlijk niet' antwoordt de ander, 'wat dacht jij dan'. <...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Voodoo lul (7.83/10)

Een man gaat op zakenreis, maar is bang dat zijn vrouw vreemd zal gaan. Hij bedenkt dat als hij een sexspeeltje voor haar koopt waar ze geen genoeg van zal krijgen, hij ook nergens bang voor zal hoeve...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 18-05-2016
Maal bekeken: 1121
Aantal stemmen: 48
Gemiddelde score: 6.10

7
4
4
2
1
2
7
6
6
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish