Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

IQ 'verhogen'

Een man komt bij de dokter en vraagt of het mogelijk is om door middel van een operatie zijn I.Q. te verhogen. "Niet via een operatie, maar wel door middel van een onlangs uitgevonden I.Q-pulsor," antwoordt de dokter. "Wat is dat dan, dokter?" wil de man weten. "Ik geef je wel een verwijsbrief mee, dan stuur ik je naar de professor die dat apparaat heeft uitgevonden."

Bij de professor aangekomen wordt hem uitgelegd hoe het apparaat werkt. De professor vertelt de man dat er aan het apparaat nog een kleine aanpassing moet worden gepleegd, omdat wanneer iemand er vijf minuten te lang op aangesloten is, zijn I.Q geheel zal verdwijnen. De man neemt het risico en zegt tegen de professor dat hij vertrouwen in hem heeft dat dit niet zal gebeuren. "Goed," zegt de professor, "dan zal ik u op het apparaat aansluiten."

Na verwerking van de gegevens van de man stelt de professor het apparaat in op 25 minuten. Na tien minuten wordt de professor gebeld door zijn neef uit Australiƫ en gezellig zitten ze samen te kletsen, totdat de neef na een half uurtje vraagt of hij nog een of andere leuke uitvinding heeft gedaan. Geschokt kijkt de professor op zijn horloge en gehaast zegt hij tegen zijn neef dat hij straks even terug belt. Hij rent naar de kamer waar hij de man had aangesloten. Met een rood gezicht, schuim op zijn lippen en draaiende ogen treft hij de man aan. Hij rukt uit paniek alle draden van de man af en geeft de man die zeer aangeslagen is een paar lichte klapjes op het gezicht en vraagt: "Meneer, meneer bent u bij? Zegt u eens iets."
Waarop de man brabbelt: "Lierse Lierse Lierse!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Club Brugge en kaarten (6.03/10)

Wat is het verschil tusssen de Belgische voetbalclub Club Brugge en een pakje kaarten ??

- In een pakje kaarten zitten maar vier boeren
...

Mop verder lezen (Je hebt 126% gelezen)


Voetbal in de hemel? (6.88/10)

Er komt een man bij de pastoor en vraagt: 'Spelen ze in de hemel ook voetbal?' 'Dat weet ik niet,' zegt de pastoor: 'Ik heb vandaag pas de brochure aangevraagd. Kom over een week nog eens terug.' De m...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


De wet van de sterkste (6.36/10)

Een kudde buffels kan zich alleen zo snel verplaatsen als de langzaamste buffel en als de kudde wordt opgejaagd, is de langzaamste en slapste in de staart van de kudde, degene die het eerst gedood zal...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 29-01-2013
Maal bekeken: 7151
Aantal stemmen: 38
Gemiddelde score: 5.03

9
4
1
2
3
5
3
6
1
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish