Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

IQ 'verhogen'

Een man komt bij de dokter en vraagt of het mogelijk is om door middel van een operatie zijn I.Q. te verhogen. "Niet via een operatie, maar wel door middel van een onlangs uitgevonden I.Q-pulsor," antwoordt de dokter. "Wat is dat dan, dokter?" wil de man weten. "Ik geef je wel een verwijsbrief mee, dan stuur ik je naar de professor die dat apparaat heeft uitgevonden."

Bij de professor aangekomen wordt hem uitgelegd hoe het apparaat werkt. De professor vertelt de man dat er aan het apparaat nog een kleine aanpassing moet worden gepleegd, omdat wanneer iemand er vijf minuten te lang op aangesloten is, zijn I.Q geheel zal verdwijnen. De man neemt het risico en zegt tegen de professor dat hij vertrouwen in hem heeft dat dit niet zal gebeuren. "Goed," zegt de professor, "dan zal ik u op het apparaat aansluiten."

Na verwerking van de gegevens van de man stelt de professor het apparaat in op 25 minuten. Na tien minuten wordt de professor gebeld door zijn neef uit Australië en gezellig zitten ze samen te kletsen, totdat de neef na een half uurtje vraagt of hij nog een of andere leuke uitvinding heeft gedaan. Geschokt kijkt de professor op zijn horloge en gehaast zegt hij tegen zijn neef dat hij straks even terug belt. Hij rent naar de kamer waar hij de man had aangesloten. Met een rood gezicht, schuim op zijn lippen en draaiende ogen treft hij de man aan. Hij rukt uit paniek alle draden van de man af en geeft de man die zeer aangeslagen is een paar lichte klapjes op het gezicht en vraagt: "Meneer, meneer bent u bij? Zegt u eens iets."
Waarop de man brabbelt: "Lierse Lierse Lierse!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Where have you been? (6.22/10)

A married man and his secretary are having an affair. They decide to leave the office early one day and go to the secretary's apartment for an afternoon of lovemaking. They fall asleep and don't wake ...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Club Brugge hondje (6.95/10)

Een man belt naar het journaal met de opmerking dat hij een echt Club Brugge-hondje heeft. Nog dezelfde middag wordt hij geïnterviewd.

Interviewer : wat is een Club Brugge-hondje??

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


100 euro voor Standard (6.49/10)

Een Standard-fan komt met 100 EURO aan de kassa.
Vraagt die vent achter de balie wat moet je hebben: een seizoenskaart of een speler?...

Mop verder lezen (Je hebt 143% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 12-11-2021
Maal bekeken: 8337
Aantal stemmen: 38
Gemiddelde score: 5.03

9
4
1
2
3
5
3
6
1
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2021 - Website door Pandafish