Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

IQ 'verhogen'

Een man komt bij de dokter en vraagt of het mogelijk is om door middel van een operatie zijn I.Q. te verhogen. "Niet via een operatie, maar wel door middel van een onlangs uitgevonden I.Q-pulsor," antwoordt de dokter. "Wat is dat dan, dokter?" wil de man weten. "Ik geef je wel een verwijsbrief mee, dan stuur ik je naar de professor die dat apparaat heeft uitgevonden."

Bij de professor aangekomen wordt hem uitgelegd hoe het apparaat werkt. De professor vertelt de man dat er aan het apparaat nog een kleine aanpassing moet worden gepleegd, omdat wanneer iemand er vijf minuten te lang op aangesloten is, zijn I.Q geheel zal verdwijnen. De man neemt het risico en zegt tegen de professor dat hij vertrouwen in hem heeft dat dit niet zal gebeuren. "Goed," zegt de professor, "dan zal ik u op het apparaat aansluiten."

Na verwerking van de gegevens van de man stelt de professor het apparaat in op 25 minuten. Na tien minuten wordt de professor gebeld door zijn neef uit Australiƫ en gezellig zitten ze samen te kletsen, totdat de neef na een half uurtje vraagt of hij nog een of andere leuke uitvinding heeft gedaan. Geschokt kijkt de professor op zijn horloge en gehaast zegt hij tegen zijn neef dat hij straks even terug belt. Hij rent naar de kamer waar hij de man had aangesloten. Met een rood gezicht, schuim op zijn lippen en draaiende ogen treft hij de man aan. Hij rukt uit paniek alle draden van de man af en geeft de man die zeer aangeslagen is een paar lichte klapjes op het gezicht en vraagt: "Meneer, meneer bent u bij? Zegt u eens iets."
Waarop de man brabbelt: "Lierse Lierse Lierse!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Sjefke de Keeper (6.02/10)

Ssjefke is keeper van het belgisch nationaal team en heeft een enorme schare fans. Op een dag besluiten sjefke en zijn vrouw te gaan trouwen, dus op naar de kerk om het ja-woord te geven. Komen ze de ...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Justine topless (7.38/10)

Justine Henin en haar echtgenoot Pierre Yves Hardenne zijn op een zomerse dag in de tuin bezig...

Justine: "Pierre, zou ik topless kunnen zonnen in de tuin?"
Pierre-Yve...

Mop verder lezen (Je hebt 52% gelezen)


De r van racing (6.79/10)

Een werkloze neger gaat met zijn vrienden naar de autoraces. Deze vinden dat dit wel een job voor hem zou zijn. De neger vind dit geen slecht idee en gaat soliciteren bij de racingteams.
Hij ge...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 29-01-2013
Maal bekeken: 7273
Aantal stemmen: 38
Gemiddelde score: 5.03

9
4
1
2
3
5
3
6
1
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish