Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De zwangerschap

Een achttienjarige meid vertelt haar moeder dat ze al twee maanden over tijd is. Heel ongerust gaat de moeder naar de apotheek en koopt een zwangerschapstest. Het resultaat van de test toont aan dat ze inderdaad zwanger is. Schreeuwend, vloekend, wenend roept de moeder : "Wie is dat varken wat jou dit geflikt? Ik wil het weten!"
De dochter neemt de telefoon en belt even.

Een half uur later stopt een Ferrari voor de deur, een volwassen en nette man stapt uit, lichtjes grijzend en gekleed in Versace-kostuum. Hij wandelt naar de voordeur en belt aan. Ze laten hem binnen in de woonkamer, hij zit neer bij vader, moeder en dochter en vertelt hen:
"Goedemorgen, uw dochter heeft mij geïnformeerd over het probleem. Helaas kan ik niet met haar trouwen omwille van mijn persoonlijke familiale situatie, maar ik zal ervoor zorgen dat het kindje niks tekort komt.
Als het een meisje is, dan laat ik haar 2 supermarkten, een huis in de stad, een villa op het strand en een miljoen euro op een bankrekening. Als een jongen wordt geboren, dan schenk ik hem twee fabrieken en twee miljoen op een bankrekening. Als het een tweeling wordt, dan krijgt elk een fabriek en een miljoen euro. Als het daarentegen een miskraam wordt..."

Op dit moment onderbreekt de vader hem, legt een stevige hand op zijn schouder en zegt: "Als dat gebeurt, dan neuk je haar NOG eens!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Porsche op bezoek bij god (7.37/10)

De ontwerper van Porsche is dood en gaat naar de hemel.
Petrus zegt hem, dat hij vanwege zijn enorme verdienste in de auto-industrie, een wens mag doen.
Porsche denkt even na en zegt: 'I...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Een vuil leven (6.85/10)

Een penis en een sigaret waren op wandel.
Zegt de sigaret tegen de penis: ik heb een vies leven se. Ze steken mijn haar in de fik, ze zuigen aan mijn zweetvoeten en breken mijne kop in den asse...

Mop verder lezen (Je hebt 34% gelezen)


Rare mensen daar (7.36/10)

Een sadist, een masochist, een seriemoordenaar, een necrofiel, een zofiel en een pyromaan, zitten op een bankje in het park en vervelen zich te pletter

Zegt de zoofiel : - Kom, we pakke...

Mop verder lezen (Je hebt 32% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Katke
Datum: 02-04-2016
Maal bekeken: 33505
Aantal stemmen: 523
Gemiddelde score: 7.95

35
7
12
8
11
24
55
81
93
197
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish