Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

speurzin

op een dag zegt een boer tegen zijn zoon: jongen ga naar het noorden hier 50 euro pakt ze mee en ga naar de wijven. en de jongen zegt oke oke !!!

de volgende dag komt hij bij een wijf terecht en vraagt: wat kan ik met je doen voor 50 euro en het wijf zegt: alles. Oke zegt de zoon hij pakt ze mee en gaat in een donker hoekje zitten het wijf was gekleed door een zwart licht bloesje met een rits aan en de zoon trekt het ritsje naar beneden en ziet haar tetten en hij vraagt haar: z..zz...zijn dat je t..tt...tetten? waarop het wijf antwoordt : ja de zoon vraagt: mag ik daar kuskes op geven waarop het wijf zegt: ja hij begint daar kleine kuskes op te geven en trekt de rits nog meer naar beneden.

daar ziet hij haar navel en vraagt: mag ik daar ook kuskes op geven? waarop het wijf zegt: ja
en hij begint daar kuskes op te geven en daarna trekt hij de rits tot gans beneden en vraagt haar: is..is dat je mui..muisje waarop het wijf antwoordt:ja mag ik daar kuskes op geven vroeg hij en het wijf zegt:ja en hij komt daar af met ze dikke vette mond en opeens zie je zijn neus rieken en vraagt hij aan het wijf: ZEG HOE LANG IS DIE MUIS AL DOOD??Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Mijn vrouw heeft me verlaten (7.52/10)

Mijn vrouw heeft me verlaten....

Nadat onze laatste kleine geboren was, zei ze dat we ons uitgaven moesten controleren, en ik ben noodgedwongen gestoppen met drinken
Ik was ge...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Een hond genaamd seks (7.56/10)

Ik heb nog maar pas een hond genaamd "seks"
Ik ging dus naar het gemeenthuis om een vergunning aan te vragen voor mijn hond
Ik vroeg aan de man aan de balie: "ik wil graag...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


Een aparte koe (7.28/10)

Een Hollandse boer wil graag een Belgische koe bij zijn veestapel. Hiervoor gaat hij naar de veemarkt in Sint Truiden. Hij loopt langs de dieren en vraagt de prijzen, Euro 1000 , 1200 enz. Komt hij pl...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: DaRkY
Datum: 07-11-2015
Maal bekeken: 3874
Aantal stemmen: 39
Gemiddelde score: 4.79

9
4
3
4
2
4
2
6
1
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish