Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Jef van de daf

In de tijd toen de dafkes nog vlot van de Band liepen zat de directeur met de handen in het haar want de koning ging op bezoek komen! En hij wist niet hoe hij deze hoogaanstaande persoon moest ontvangen. Hij vroeg raad bij jef, 35 jaar dienst, en zo trouw als een hond: "Oh geen probleem" zegt Jef "ik ken de koning goed ga elke donderdag een potje biljarten met hem."
"Ja, ja zal zijn," zegt de directeur, "maar geeft Jef de opdracht de koning goed te soigneren op de dag van het bezoek."
En inderdaad de koning komt naar de fabriek , hij krijgt Jef in de mot en roept: "Hey Jefke, volgende donderdag potje biljarten hé!"
"Amaai" denkt de directeur.

Een half jaar nadien wordt de directeur bij de paus ontboden op audentie. Weer gaat hij ten rade bij Jef. En Jef zegt: "oh de paus ken ik goed in mijn 3 weken vakantie ga ik altijd met hem kaarten."
De directeur lacht maar zegt ok jij komt met mij mee op werkbezoek naar het vaticaan. En inderdaad, ze staan tussen de menigte op het St-pietersplein , de paus krijgt Jef in de mot en roept hem bij zich op het podium.
"Waaw" denkt de directeur. Jef en de paus zijn gemoedelijk aan het babbelen en als Jef zich omdraait ziet hij de directeur tussen de menigte op de grond liggen terwijl het rode kruis hartmassage toedient. Geschrokken baant zich Jef een weg naar zijn directeur. En vraagt Jef aan één van de omstaanders een kleine chinees :Wat is er gebeurd? Ik weet niet zegt de chinees : "Ik vlaag aan meneel weet jij wie meneel naast jef van de daf is?? "



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Mozes (7.69/10)

Een inbreker sluipt door een donkere huiskamer, op zoek naar buit. Plotseling hoort hij een stem "Jezus houdt u in de gaten". De inbreker schrikt zich een ongeluk en verstopt zich achter een...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Bisscop op bezoek bij pastoor (7.87/10)

De bisschop is op bezoek bij de pastoor.
Zegt de bisschop : " Ik heb vernomen dat je slaapt met uw meid."
Zegt de pastoor : " Ja sedert jaren, maar de hond slaapt tussen o...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Het onze vader (7.41/10)

Een aantal paters gaan naar vader abt met het voorstel om het onze vader een beetje aan te passen. Zeggen de paters tegen de abt "we zeggen nu al eeuwen geef ons dagelijks brood. Als we daar nu e...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Mop details

Categorie: Religie
Moppentapper: Hunterke
Datum: 25-10-2015
Maal bekeken: 12299
Aantal stemmen: 119
Gemiddelde score: 7.61

9
2
3
2
4
10
10
15
34
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish