Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Stomme Stoel

Een Nederlander, een Amerikaan en een Belg zijn in Amerika ter dood veroordeeld, zoals in een goed demoncratische staat behoort, wordt er vóór de executie gevraagd hoe men ter dood wil worden gebracht: door de elektrische stoel of door middel van ophanging.

De Nederlander wil de elektrische stoel zodat hij sneller uit zijn lijden verlost is. Hij wordt op de stoel gezet, maar er mankeert iets aan het mechanisme. De stoel werkt niet en de Nederlander word vrijgelaten.

Dan is de Amerikaan aan de beurt. Ook hij heeft liever de elektrische stoel dan de galg. Hoewel de stoel inmiddels gerepareerd is, werkt het apparaat nog steeds niet, zodat ook de amerikaan op vrije voeten wordt gesteld.

Dan is de Belg aan de beurt. Deze hoeft evenmin lang na te denken. ''Geef mij die galg maar'' zegt hij. ''want die stomme stoel doet het toch niet''Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Een deel van de hersenen kwijt (6.9/10)

Er was eens een West-Vlaming die een Limburger wou zijn. Dus ging hij naar de dokter. Tijdens de consultatie zei de dokter : "Ja het is mogelijk om van u een Limburger te maken, maar ik moet U we...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Vaderlandsliefde (7.11/10)

Een Vlaming, Engelsman, Waal en Duitser zitten op een vliegtuig. De motor van het vliegtuig gaat kapot en het komt erop neer dat slechts n persoon kan blijven, anders stort het vliegtuig neer.

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Molen met 4 wieken (6.73/10)

Twee Limburgers lopen op straat, de een heeft verband om zijn hoofd. Vraagt de ander: "Hoe komt dat?"

"Wel, ik was gister bij een molenaar, en die vertelde me dat een mol...

Mop verder lezen (Je hebt 59% gelezen)


Mop details

Categorie: Belgen
Moppentapper: katie
Datum: 03-10-2015
Maal bekeken: 9187
Aantal stemmen: 71
Gemiddelde score: 5.80

14
0
4
4
9
7
9
8
4
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish