Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De pijpmachine

Een man loopt door de rosse buurt, maar tot zijn groot ongenoegen kan hij geen meisje van plezier betalen. Maar plots ziet hij in een etalage de pijpmachine staan: 2 €. Dat ziet hij wel zitten en 2 € heeft hij nog wel dus hij stapt het pand binnen, haalt zijn lul uit zijn broek, steekt hem in de machine, steekt de 2 € in de machine en laat de machine zijn gang gaan.

*SLLLLLUUUUUUUUURRRRPPP*
De machine maakt een zeer akelig geluid en wanneer de man zijn lul eruit trekt is zijn lul helemaal verschrompeld. Wat een crisis denkt hij bij zichzelf. Plots komt er een oude dame in het pand binnen. Hij zegt tegen haar, zeg mevrouw nu steek ik 2 € in deze pijpmachine en wanneer het klaar was, was mijn lul helemaal verschrompeld.

Waarop de oude dame zegt: " Zeg onnozelaar, voor 2 € doe ik mijn vals gebit niet uit zenne !!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Wees sterk liefste!! (8.02/10)

De gedetineerde, die 15 jaar moest uitzitten,ontsnapte uit de gevangenis. Tijdens zijn ontsnapping vindt hij een huis en breekt in. In de slaapkamer bevindt zich een jong echtpaartje in bed. Hij trekt...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Een goede nachtrust (7.6/10)

Een handelsvertegenwoordiger, komt doodmoe aan in een kleine gemeente. Waar maar n hotelletje is. Tot overmaat van ramp, zijn alle kamers bezet. Hij smeekt de baas:
"Zoek alsjeblieft een...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


De slimme papegaai (7.91/10)

Een hoerekot gaat failliet en de hele inboedel, waaronder een prachtige papegaai, wordt geveild. Een dame, vindt het echt zo'n prachtige papegaai, dat ze hem moet kopen, hij is ook helemaal niet duur....

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Serpico
Datum: 24-09-2015
Maal bekeken: 878
Aantal stemmen: 34
Gemiddelde score: 5.62

8
1
0
1
5
3
5
5
1
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish