Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Ben ik lesbisch?

Een dronken man zit in een cafe aan de bar. Er komt een zeer mooie jonge vrouw binnen. Ze gaat in een hoek aan een tafeltje zitten. De man fluistert tegen de barkeeper: "Geef die vrouw eens wat te drinken van mij!"
Barkeeper:"Prima! Maar reken maar nergens op hoor, want ze is een rasechte lesbienne!" Omdat hij te dronken is om helder te kunnen nadenken loopt hij naar de vrouw toe en zegt: "Ik hoor net aan de bar dat u uit Lesbiƫ komt!"

De vrouw glimlacht en probeert de man uit te leggen dat een gebied als Lesbiƫ niet bestaat... Omdat hij er nog steeds niets van snapt geeft ze een voorbeeld: "Ziet u die mooie jonge vrouw aan de bar? Wat ik nu het liefst zou willen is haar met mij mee naar mijn huis nemen... haar helemaal uit te kleden en met haar tot in de vroege uurtjes de liefde te bedrijven. Kijk! Dat is nu lesbisch!!" De man begint nu vreselijk te huilen. Zij zegt: "Wat is er, waarom huil je nu zo?" Met dik betraande ogen zegt hij: "Weet je... volgens mij ben ik ook lesbisch...!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Borstvoeding (6.7/10)

Een vrouw komt bij de dokter met een baby op haar arm.
De dokter onderzoekt de baby, controleert diens gewicht en stelt vast dat het onder het gemiddelde ligt.
Hij vraagt aan de vrouw : ...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Naar California (7.06/10)

Er gaan eens twee luizen naar California en ze ontmoeten elkaar op het strand. De eerste ziet dat de andere luis heel uitgeput eruit ziet en vraagt wat er is gebeurt. Ze zegt: " Ik ging dus in de...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Factureren (7.95/10)

Een koppel op weg huiswaarts na een vermoeiende vakantie besluit om wat uit te rusten in een hotelletje langs de weg. Ze vragen de receptionist om hen over vier uur weer te wekken. Bij het vertrek kri...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 05-01-2024
Maal bekeken: 8240
Aantal stemmen: 87
Gemiddelde score: 7.37

7
3
2
1
3
8
12
15
9
27
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish