Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Een bolleke stront

Zo komt er ne vent bij den dokter en zegt: "Dokter, ik weet niet wat ik heb,ik heb totaal geen smaak meer, en ik doe niks dan liegen." Den dokter zegt: "Daar kan ik ni veel aan doen, maar hier is een verwijzing voor een alternatieve genezer". De man gaat daar naar toe, de genezer kijkt hem aan, en zegt: "wacht maar efkes." Even later komt hij terug met een bordje waarop een klein bruin pilletje ligt. "Zo, eet dees pilleke maar op," zegt de genezer.

De man doet dat, trekt een vies gezicht, en tuft het pilleke direct terug uit, terwijl hij roept: "miljaarde, dees is een bolleke stront". "Inderdaad," zegt de genezer, "ge hebt ni gelogen, en ge hebt uwe smaak weer terug, mag ik dan 150 euro ontvangen?"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De fotograaf (7.76/10)

De Janssens hadden geen kinderen en besloten een donor te zoeken om hun gezin te starten. Op de dag dat de donor langs zou komen, moest meneer Janssen op zijn werk zijn. Dus hij kuste zijn vrouw en ze...

Mop verder lezen (Je hebt 5% gelezen)


Agenten op pad (7.73/10)

2 Belgische agenten lopen op vrijdagavond door het bos. Ze denken er al aan dat ze straks een pintje gaan drinken, en dat ze een mooi weekend voor de boeg hebben. Maar dan zien ze een man aan een boom...

Mop verder lezen (Je hebt 30% gelezen)


Onder secretaresses (7.4/10)

An ontmoet toevallig Veerle waarmee ze nog op de schoolbanken had gezeten.Ze vraagt:hoe gaat het nu met jou in het leven?
Zeer goed zegt Veerle,ik heb een tof beroep,ik ben secretaresse geworde...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Beaverke
Datum: 23-10-2023
Maal bekeken: 27611
Aantal stemmen: 49
Gemiddelde score: 6.45

3
2
3
5
2
5
8
11
4
6
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish