Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Chihuahua aangesmeerd

Twee vrienden hebben elk een hond. De ene heeft een Dobermann Pincher en de andere een Chihuahua. De man met de Dobermann zegt tegen zijn vriend: "Laten we ginder in dat restaurant iets gaan eten." "Maar", antwoordt die met de Chihuahua, "We kunnen daar niet naar binnen. Honden zijn er niet toegelaten." "Wacht", zegt de eerste weer, "Doe zoals ik en je zal wel zien..."

Hij zet een donkere zonnebril op en gaat het restaurant binnen. Onmiddellijk komt er een ober op hem af en die zegt: "Sorry, meneer, maar honden zijn hier niet toegelaten!" "Je begrijpt het niet", zegt de man tegen de ober, "Dit is mijn geleidehond." "Een Dobermann?", vraagt de ober verbaasd. "Inderdaad, ja. Nu gebruiken ze daar Dobermanns voor. Hele goeie honden, trouwens." "Goed", zegt de ober, "Kom maar binnen."

Daarna zet ook de man met de Chihuahua een donkere zonnebril op en gaat naar binnen. "Sorry, meneer, geen honden toegelaten!", zegt de ober weer. "Je begrijpt het niet", antwoordt de man, "Dit is mijn geleidehond." "Een Chihuahua?", vraagt de ober nog verbaasder. Roept de man: "Wat?!!! Hebben ze mij een Chihuahua aangesmeerd ?"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Goochelaar z'n papegaai (7.62/10)

Een goochelaar zit op een cruise schip en doet allerlei trucjes. Maar elke keer zegt een papegaai: "De kaart zit in je broekzak!" of "Dat konijn kwam uit die doos!". Nou, die gooch...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Do you see that tower? (7.63/10)

Once upon a time Dracula decided to carry some sort of a competition to see which is the finest bat to stand on his side. So all the bats were honored to take part. The rules were simple. Whichever ba...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


2 kamelen aan de praat (7.09/10)

2 kamelen (vader en zoon) staan naast elkaar.
Zegt de zoon: 'Paaaa'
Vader: 'Ja zoon?'
Zoon: 'Waarom hebben wij zo van die lange poten?'
V: 'Wel zoon, dat is voor in de wo...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Mop details

Categorie: Fauna en Flora
Moppentapper: Beaverke
Datum: 09-10-2023
Maal bekeken: 13607
Aantal stemmen: 165
Gemiddelde score: 7.72

8
2
4
3
8
10
23
31
31
45
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish