Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Bierbrouwerij

Drie vrienden bezoeken tijdens hun vakantie een bierbrouwerij. Ze krijgen een rondleiding door de bierbrouwerij en op een gegeven moment valt een van de drie vrienden in een grote bierketel.

Personeelsleden proberen met alle macht de man van de verdrinkingsdood te redden. De voorman adviseert de twee andere vrienden om buiten te gaan wachten.

Na een halfuur komt de voorman naar buiten om het droevige nieuws te vertellen: "Uw vriend is zojuist in de bierketel verdronken."

"Heeft hij erg veel geleden ?" vroeg een van de twee vrienden. "Nee," zei de voorman. "Ik denk het niet, want voordat hij verdronk is hij nog tweemaal uit de ketel geklommen om naar het toilet te gaan."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Moraal van het verhaal... (8.01/10)

De kinderen van een lagere school krijgen les over moraal. Ze krijgen als opdracht thuis aan hun ouders te vragen een verhaal te vertellen waaraan een moraal hangt. Wanneer ze terug in de klas komen, ...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


goede bedoelingen (7.2/10)

Het is winter en bitterkoud. Een vogeltje is er zo erg aan toe dat hij geen fluittoontje meer kan voort brengen. Een eend die het vogeltje zo ziet bibberen krijgt medelijden en zegt tegen zichzelf : I...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Die Nederlanders toch... (7.11/10)

In een fabriekshal werken allemaal Nederlanders. Alleen de directeur is een Belg. Op een dag is er een Nederlander die zich afvraagt hoe dat komt.
Dus hij naar de directeur toe: "Allez, w...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Smiesjeltof
Datum: 26-01-2017
Maal bekeken: 8942
Aantal stemmen: 94
Gemiddelde score: 7.48

5
1
3
2
7
9
14
14
10
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish