Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Een nieuwe secretaresse

Een directeur van een school krijgt drie reacties op zijn jobadvertentie voor een nieuw secretaresse. Daarom besluit hij om elke kandidaat een week op proef te laten werken en daarna pas zijn uiteindelijke beslissing te nemen welke van de drie vrouwen hij aanneemt.

Eerste week. De eerste vrouw komt binnen, de directeur legt uit hoe alles in zijn werk gaat en meld dan dat hij voor een week naar een symposium van schooldirecteurs moet. Baas weg, vrouw aan het werk. Na een tijdje vind ze een briefomslag met 1000 euro in. Ze besluit deze briefomslag in haar bureaulade te leggen en te overhandigen aan de directeur als hij terugkomt.

Na een week komt de directeur terug en vraag hoe alles gegaan is. De vrouw antwoord:"goed, goed. En ik heb hier een briefomslag van 1000 euro gevonden" en overhandigd hem de briefomslag.

De directeur denkt:"Bon, ze is in ieder geval te vertrouwen." En bedankt de vrouw voor al haar werk en zegt dat hij nog wel iets laat weten nadat de andere twee vrouwen hun testweek achter de rug hebben.

Tweede week. De tweede vrouw meld haar aan. Directeur legt haar alles uit, vermeld dat hij naar een symposium moet voor een week en vertrekt. Na een tijdje vind de vrouw een briefomslag met 1000 euro. Ze doet haar jas aan en brengt de briefomslag met geld naar de bank.

Een weekje later komt de directeur terug en vraag hoe alles gegaan is. Goed, goed zegt de vrouw. Ik heb hier een briefomslag met 1000 euro in gevonden. Heb dat geld naar de bank gedragen en 5 euro intrest gekregen.

Directeur denkt:"Prachtig, ze is eerlijk en heeft nogeens 5 euro extra verdiend voor de school. Helemaal niet slecht." Hij bedankt de vrouw en meld haar dat ze nogiets van hem zal horen nadat de derde vrouw haar testweek achter de rug heeft.

Derde week. De derde vrouw bied zich aan. Directeur legt alles uit, vermeld dat hij naar een directeursmeeting moet die een week duurt en dat zij, de vrouw, alles moet regelen gedurende die week.

Derde vrouw aan de slag, na een tijdje vind ze de briefomslag met 1000 euro, doet haar jas aan en brengt de briefomslag met geld naar de bank.

De directeur komt na een week terug en vraagt hoe alles gegaan is. De vrouw antwoord:"Goed, goed. Heb hier een briefomslag gevonden met 1000 euro in, heb die maar naar de bank gebracht. Heb er ook mee op de beurs gespeeld en 300 euro verdiend."

De directeur denkt:"Prachtig, 300 euro extra voor de school, helemaal niet slecht."

Vraag: Welke van de drie vrouwen neemt de directeur nu aan als zijn nieuwe secretaresse?

Antwoord: Die met de blonde haren en grote borsten.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Race (6.02/10)

Een 2pktje staat met pech op de pechstrook.
Vele auto's vliegen voorbij, tot plots een zware BMW stopt om hulp te bieden aan het 2pktje.

De bestuurder van het 2pktje had geen ben...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Een briefje van de dochter (7.92/10)

Liefste mama en papa,
Ik zit nu zo'n drie maanden op de universiteit, en ik weet dat ik te weinig contact heb gehouden. Daarom wil ik jullie nu alles vertellen wat me ondertussen overkomen is....

Mop verder lezen (Je hebt 8% gelezen)


wreed accident (6.76/10)

Een boerenknecht rijdt met zijn jeep over het land om de afsluitingen te controleren. Na een paar minuten belt hij naar de boer en zegt :"Boer, ik heb een probleem, ik heb onderweg een zwaan aang...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: logis
Datum: 25-09-2016
Maal bekeken: 10647
Aantal stemmen: 61
Gemiddelde score: 6.43

4
3
2
7
4
5
13
10
3
10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish