Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Generaals met pensioen

Het Pentagon vond dat het te veel generaals in dienst had en besliste er een paar met vervroegd pensioen te sturen. Ze beloofden elke generaal die pensioneerde een volledig jaarinkomen en alle bijhorende voordelen plus $10.000 voor elke inch gemeten in een rechte lijn tussen twee zelf te kiezen punten op zijn eigen lichaam.

De eerste die het pensioenplan accepteerde vroeg om de afstand te meten tussen de tippen van zijn tenen en de bovenkant van zijn hoofd. Zes voet. Hij wandelde naar buiten met een cheque van $720.000. De tweede vroeg om gemeten te worden tussen zijn boven zijn hoofd uitgestrekte handen en zijn tenen. Acht voet. Hij wandelde naar buiten met een cheque van $960.000.

Ondertussen had de eerste generaal er nog een ingelicht. En toen men de derde generaal vroeg waar ze moesten meten, zei hij tegen de meter van dienst: "Van de top van mijn penis tot de onderkant van mijn ballen." "Goed", zei de meter van dienst, "maar dan haal ik er even een medisch officier bij". De medisch officier gaf het bevel: "Laat uw broek zakken!" en de generaal deed dit. De officier plaatste het begin van de lintmeter tegen het topje van zijn penis en begon naar onder toe te werken. "Djiezes", zei hij, "Waar zijn je ballen?" "In Vietnam", antwoordde de generaal.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Snuggerheid i/h leger (6.74/10)

Luitenant: "Luister sjefke, morgen komt de generaal op bezoek en hij gaat je 3 vragen stellen, dus ik wil dat je op elke vraag een juist antwoord geeft, oke?"
Sjefke: "Oke luiten...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Het weer (6.3/10)

Piet belt naar de weerman van tv. Uiteindelijk krijgt hij hem dan toch aan de lijn.

'Hallo?'

'Hallo, ik wou u alleen maar even melden dat de brandweer net bezig is om uw ...

Mop verder lezen (Je hebt 78% gelezen)


Wij zijn bij de brandweer (6.61/10)

Een brandweerman is aan de wagen aan het werken als hij een klein meisje opmerkt voor het huis ernaast. Het meisje zit in een rood autootje met een laddertje op het dak. Ze draagt een helm en heeft ee...

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Bdv
Datum: 10-06-2023
Maal bekeken: 23177
Aantal stemmen: 125
Gemiddelde score: 7.94

5
2
4
3
4
5
15
20
25
42
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish