Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Spiegel

Een boer werkt op zyn land en oppeens ziet hij wat glinsteren. Hij stapt van zijn tractor af en loopt naar het glinsterende object af. Hij pakt het op. De boer had nog nooit eerder zoiets gezien.
De boer zegt: Hè, hij lijkt sprekend op mijn vader.
Tydens het eten kijkt de boer nog een keer naar de spiegel. Sprekend mijn vader, zegt hij. Zijn vrouw vraagt: Wat is dat, schat? Niks hoor, zegt de boer.
Voor het slapen kijkt hij nog een keer in de spiegel. En weer Sprekend zijn vader. Hij trekt zijn broek uit en stopt zijn spiegel in zijn zak.
Zijn vrouw vertrouwd het niet en midden in de nacht wanneer haar man slaapt, kijkt zij in de zak van de boer. Ze haalt het stuk spiegel er uit en kijkt er goed in.
Zegt de Vrouw: Ik wist het wel hij heeft een ander. En nog een lelijke ook...



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Minnelijke schikking (7.46/10)

Twee homo's parkeren hun auto voor een taverne en gaan daar een cappuccinoke drinken. Een paar minuten later passeert daar ne jonge gast en die vlamt -PATAT- op de auto van die homo's.

...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


De ui en de rode kool (7/10)

Een ui en een rode kool liggen naast elkaar op het aanrecht. De rode kool klaagt steen en been: "Ik heb een afschuwelijk leven! Eerst word ik levend gekookt en dan nog opgegeten ook!"
...

Mop verder lezen (Je hebt 53% gelezen)


De paralympics (6.98/10)

Ik was laatst scheidsrechter bij de Paralympics op het onderdeel zwemmen. Op het eerste startblok staat een man met een been, op het tweede startblok een man met een arm. Op het derde startblok staat ...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Rich13Famous
Datum: 02-04-2021
Maal bekeken: 30493
Aantal stemmen: 49
Gemiddelde score: 6.39

7
1
2
2
5
5
6
7
3
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish