Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Dakloze en de 3 gaten

Een dakloze man is moe en heeft het koud. Hij zoekt een slaapplaats. Hij klopt bij een boerderij aan en vraagt of hij daar mag slapen.Van de boer mag hij wel in de hooischuur slapen, dus de boer brengt hem even naar de schuur. Daar aangekomen ziet de dakloze drie gaten in de muur zitten. Hij vraagt aan de boer waar die voor zijn. “Oh, nergens voor.” Zei de boer. “Maar je moet er maar niet aanzitten hoor!”.

De boer laat de man achter en de dakloze gaat proberen te slapen, maar hij valt maar niet in slaap. Doordat hij zich verveelt wordt hij nieuwsgierig en gaat hij zich afvragen wat er achter de gaten zit. Hij besluit dat te onderzoeken door er zijn penis in te steken. Toen hij dat bij het eerste gat deed, vond hij het wel lekker. Hij probeerde gelijk het tweede gat. Die was zó lekker, dat hij klaarkwam! Hij probeerde gelijk de derde maar. Die bleek nóg lekkerder dan de tweede te zijn! Alleen toen hij weer klaargekomen was en zijn penis uit het gat wilde halen, lukte dat niet! Hij bleef tot aan de ochtend proberen, maar het lukte hem echt niet om zijn penis los te krijgen.

Uiteindelijk kwam de boer. Die zei: “Oh, kon je er niet vanaf blijven?!” “Nee,” zei de man, “maar wat zat er nou eigenlijk achter die gaten?” “Nou,” legde de boer uit, “achter de eerste zat mijn vrouw, en achter de tweede mijn dochter”. “Ja, begrijpelijk dat het zo'n deugd deed” zei de dakloze, “maar wat zit er dan achter deze?” Waarop de boer vertelde: “Tja, dat is de melkmachine, die stopt pas na vijf liter!”




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

The frog and the blowjob (6.87/10)

A woman went into a pet shop to buy her husband a pet. After looking around she realized that all the pets there were very expensive. She went to the counter and questioned the clerk.
"I ...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Camembert uit Frankrijk (7.47/10)

De vader van een jongeman werkte al jaren in een condoom fabriek. Eindelijk ging hij met pensioen en als afscheidskado kreeg hij een hele doos vol condooms met alle verschillende smaken, vormen en kle...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Snelle Henkie (7/10)

In een dorpje op het platteland komt een nieuw meisje te wonen. Ze wordt al vrij snel door haar nieuwe vriendinnen gewaarschuwd voor snelle Henkie. "Die is zo verschrikkelijk snel, voor je het we...

Mop verder lezen (Je hebt 31% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 26-11-2022
Maal bekeken: 6476
Aantal stemmen: 83
Gemiddelde score: 7.49

5
3
1
1
1
10
12
15
15
20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish