Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Dangeroes?

Er gaat een Nederlander naar Afrika en neemt er allemaal foto's van dieren. Dan komt hij terug in België en denkt: "Die beesten kennen wij hier niet". Dus hij besluit om een lezing te gaan houden over al zijn foto's. Dus hij maakt een groot bord "A.S. VRIJDAG, LEZING OVER AFRIKAANSE DIEREN. KOM ALLEN". De zaal zit stampvol...

De Nederlander begint en zegt: "Kijk jongens, dit beest heeft lange manen, een lange staart en venijnige tanden. En hij heet een dangeroe.” Het hele publiek: "Goh, een dangeroe!. Die kennen wij hier niet."

Hij neemt de volgende foto en zegt: "Kijk jongens, dit beest heeft een stokje en een staartje en hij heet een dangeroe.” Het hele publiek: "Goh, een dangeroe! Die kennen wij niet."

Dan neemt hij de volgende foto en zegt: "Kijk jongens, dit beest heeft hele grote oren, een lange slurf en hij is nog nooit naar de tandarts geweest en hij heet een dangeroe.” Het hele publiek: "Goh, een dangeroe! Die kennen wij hier niet".

Dan houdt hij op met de lezing en dan is er een Belg, en die denkt: "Er klopt hier iets niet". Alleen hij weet niet wat. Dus hij stapt naar die Nederlander die naar Afrika is geweest en vraagt: “Hoe zit het nu: dat eerste beest was een dangeroe, dat tweede was een dangeroe en dat derde was ook al een dangeroe?”
Dan zegt de Nederlander: "Ja dat zit zo: ik ging een reservaat binnen en daar stond een groot bord: "All animals dangeroes".



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

olielamp (6.33/10)

Een secretaresse, een verkoper en hun manager vinden tijdens de lunchwandeling een oude olielamp. De manager wrijft de lamp op en er verschijnt een geest die zegt:
"Jullie mogen alledrie e...

Mop verder lezen (Je hebt 29% gelezen)


Minnelijke schikking (7.46/10)

Twee homo's parkeren hun auto voor een taverne en gaan daar een cappuccinoke drinken. Een paar minuten later passeert daar ne jonge gast en die vlamt -PATAT- op de auto van die homo's.

...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Kort maar krachtig (7.77/10)

Een hoogleraar van een universitaire klas Creatief Schrijven gaf zijn studenten ooit de opdracht om een verhaal te schrijven waarin tenminste de volgende elementen voorkwamen:
* Religie
...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 28-10-2022
Maal bekeken: 9944
Aantal stemmen: 50
Gemiddelde score: 6.86

6
2
1
1
2
3
7
10
11
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish