Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Hij rijdt op z'n fiets!

In het vroegere Kongo had een westvlaming een bedrijf. Met het vele werk kon hij niet anders dan enkele negers te werk te stellen. Maar die negers verstonden niets van wat hij hen oplegde, dus vroeg hij aan een vriend om hen een beetje vlaams te leren.

Zo gezegd zo gedaan, ze wandelen in het woud rond en zien een olifant. De vriend zegt: "Dit is een olifant." En alle negers enthousiast: "een olifant!" "Dit is een tijger..." Alle negers: "Dit is een tijger." Dit gaat een tijdje goed totdat ze plots een vrijend koppel tegen komen." Die vriend zegt: "Hij rijdt op z'n fiets." Alle negers: "Hij rijdt op zijn fiets" Ze wandelen verder.

Even later weer een vrijend koppeltje. En wederom alle negers: "Hij rijdt op zijn fiets." Eén van die negers gaat ernaar toe en prikt met z'n speer in het achterste van de man die aan het vrijen is." "Nee, nee", zegt hij, "die rijdt op mijn fiets!"




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Abou Jaja op bezoek (7.33/10)

Voetballer Jan gaat naar zijn club en wil, zoals altijd, zijn fiets tegen de paal zetten. Maar deze keer roept de wachter:
"Hallo daar! Dat kan niet hoor!"
Verbaasd kijkt Jan...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Nooit hetzelfde glas... (7.36/10)

Een Belg, een Turk en een Marokkaan zitten op een avond in een kroeg een biertje te drinken, als plots de Turk zijn glas leegdrinkt, het omhoog werpt, een revolver tevoorschijn haalt en het glas aan s...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Nog lomper (6.15/10)

Een Belg en een Hollander zitten in een café. Zegt de Nederlander tegen de Belg: "Weet je wat BELG betekent? Ben Erg Lomp Geboren."

Waarop de Belg antwoordt:
"Aw...

Mop verder lezen (Je hebt 76% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 08-09-2022
Maal bekeken: 7512
Aantal stemmen: 47
Gemiddelde score: 6.68

4
1
1
2
2
7
12
6
7
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish