Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De gelukkige Kosovaar

Een Kosovaar loopt rond de middag over straat in een Belgische stad. Hij komt een man tegen. Hij houdt deze man staande en zegt : "Ah, meneer de Belg, bedankt dat ik hier in uw mooie land mag verblijven en ...." Hij wordt onderbroken door zijn gesprekspartner : "Moment, moment, moi, je suis Marocain, je ne suis pas un Belge."

De Kosovaar loopt verder en klampt even later weer een toevallige passant aan : "Dank U meneer de Belg, dat ik hier met mijn familie......." Weer wordt hij onderbroken: "Ik niks Belg, ik Turki".

De Kosovaar loopt verder en jawel hoor, hij ziet een neger komen welke hij weer aanspreekt: "Meneer de Belg, mag ik U hartelijk bedanken voor uw gastvrijheid". "Allee, jongen", zegt de neger, " gij ziet nu toch ook wel dat ik zwart ben". "Ik ben Afrikaan, ik ben geen Belg". "Maar", zegt de Kosovaar, "waar zijn dan al die Belgen?"
De Afrikaan kijkt op zijn uurwerk en zegt: "Tja, die moeten werken tot half zes".



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Chinees restaurant (6.05/10)

Een man komt een Chinees restaurant binnen. Het dienstertje komt bij hem en zegt: "Goeie avond meneel, gaat u toch zitten, wilt u menu?"

Waarop de man antwoordt: "Ja str...

Mop verder lezen (Je hebt 77% gelezen)


Krokodillen Jacht (8.04/10)

Bij een rondtocht in Zuid Afrika bezoekt de Paus het binnenland om een paar dagen tot rust te komen. Zijn Pausmobiel rijdt op weg langs een rivier als er plotseling een enorm gekrakeel ontstaat ergens...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


De gelukkige Kosovaar (7.92/10)

Een Kosovaar loopt rond de middag over straat in een Belgische stad. Hij komt een man tegen. Hij houdt deze man staande en zegt : "Ah, meneer de Belg, bedankt dat ik hier in uw mooie land mag ver...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Beaverke
Datum: 08-08-2022
Maal bekeken: 12456
Aantal stemmen: 159
Gemiddelde score: 7.92

11
3
2
1
5
12
16
23
21
65
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish