Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Blondje koopt een Televisie

Er gaat een dom blondje naar de Elektrozaak. Op een gegeven moment vraagt ze aan de verkoper: "Ik wil graag dat televisietoestel kopen." Zegt de verkoper: "Ik verkoop niet aan domme blondjes. Het dom blondje gaat de winkel uit en gaat naar de kapper en laat haar haar zwart verfen.

Ze gaat terug naar de elektrozaak en vraag aan de verkoper: "Ik wil graag dat televisietoestel kopen. "Zegt de verkoper: "Ik verkoop niet aan domme blondjes."

Het domme blondje gaat de winkel uit en gaat naar de kapper en laat zich daar kaal scheren." Ze gaat terug naar de elektrozaak en vraagt aan de verkoper: "Ik wil graag dat televisietoestel kopen." Zegt de verkoper:"Ik verkoop niet aan domme blondjes." Zegt het domme blondje: "Hoe weet u in godsnaam dat ik een dom blondje ben???"
Zegt de verkoper: "Dat is geen televisietoestel maar een magnetron"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Don't Step Out of the Circle (6.14/10)

A blonde has just gotten a new sports car. She cuts out in front of a semi, and almost causes it to drive over a cliff. The driver furiously motions for her to pull over, and she does.
The dri...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Looking for Work (7.18/10)

A blonde who's down on her luck is walking through a luxurious neighbourhood looking for odd jobs to do when she approaches a large house. She goes up to the house, rings the bell and the owner comes ...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Kroko schoenen (7.76/10)

Een blondje loopt voorbij een schoenenwinkel. Daar ziet ze een paar prachtige krokodillenleren schoenen. Ze gaat naar binnen, maar is verbaasd van de prijs die de verkoper noemt. Ze vindt de schoenen ...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Beaverke
Datum: 22-06-2022
Maal bekeken: 12595
Aantal stemmen: 58
Gemiddelde score: 6.86

4
2
4
1
3
7
10
10
3
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish