Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Looping

Het is de laatste vlucht van de boordcommandant voor hij met pensioen gaat.
Na enige tijd vliegen zegt hij tegen de copiloot: "Verdorie, ik had al zo lang eens een looping willen maken met een vliegtuig, en nu is dit mijn laatste kans."
Zegt de copiloot: "Man, dit kan je niet maken! we hebben 6 stewardessen en 200 passagiers aan boord. Denk daar eens aan!"

De vlucht gaat verder en een kwartiertje later grijpt de boodcommandant in een opwelling de intercom: "De volledige crew wordt onmiddellijk in de cockpit verwacht!"
De volledige bemanning bevindt zich nu in de cockpit en de boordcommandant herhaalt zijn wens. De stewardessen zijn wel te vinden voor zijn plannetje, maar toch wijzen ze op de gevaren die de passagiers kunnen lopen. Plotseling zegt één van de stewardessen: "Laten wij het aan de passagiers zelf vragen en indien zij akkoord zijn, kan de commandant zijn looping uitvoeren."

Zo gezegd, zo gedaan en de stewardessen begeven zich in het gangpad om de mening van de passagiers te vragen.

Wetend dat het voor de piloot zijn laatste kans is om zijn wens uit te voeren en al een beetje onder invloed van de reeds geserveerde aperitiefjes is iedereen laaiend enthousiast: "Dat de commandant maar eens een looping maakt met het vliegtuig, klinkt uit menige keel, dat breekt bovendien de eentonigheid van de vlucht."

Er wordt gecontroleerd of er geen losliggende voorwerpen meer rondslingeren, want dat is gevaarlijk, en of wel degelijk alle gordels zijn vastgeklikt. Tevreden gaat de chef-steward naar de cockpit om te melden dat iedereen in spanning zit te wachten.

Nadat de boordcommandant nog enkele zwenkingen naar links en rechts heeft uitgevoerd om de stemming er nog meer in te brengen, neemt hij de microfoon vast en spreekt de bemanning en de passagiers toe: "Beste mensen, dank zij u kan ik mijn wens vervullen, en aangezien er iedereen klaar voor is, zullen we nu de looping aanvangen."
IJzige stilte en spanning in het vliegtuig...

Langzaam trekt de boordcommandant het stuurwiel naar zich toe en kreunend stijgt het vliegtuig in een verticale kromming, om dan met een volledige achterwaartse cirkelbeweging terug in zijn oorspronkelijke baan te komen. De looping is gelukt!

Het toestel wordt op automatische piloot geschakeld en zowel de boordcommandant als de co-piloot stuiven naar de passagiers toe, om te zien of alles in orde is.
Iedereen is uitzinnig van pret, de armen zwaaien in de hoogte en de kelen roepen zich schor. De commandant krijgt vele felicitaties en menigmaal wordt hij de hand geschud.
Hij wurmt zich door de laaiende massa tot achter in het toestel.
Plotseling gaat het toiletdeurtje open en komt er een besmeurde man tevoorschijn: "PLEZANT Hé!!!"




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Snelheidsrace voor Andersvalid (7.22/10)

Op de snelweg staat een invalidewagentje met pech. Een BMW naast hem stopt en vraagt of hij moet slepen. “Nou, graag!” zegt de man van het invalidewagentje, “maar als je te hard gaat, dan toeter ik we...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Een brief van Jantje (7.84/10)

Lieve mama en papa

We moeten U van onze jeugdleider een brief schrijven, om jullie gerust te stellen, in geval jullie de overstroming hebben gezien in het nieuws.

We stel...

Mop verder lezen (Je hebt 6% gelezen)


Slecht rapport (6.5/10)

Jantje komt thuis met zijn rapport en na het bekijken ervan, zegt zijn vader: "
Dat is een slecht rapport Jantje, dat verdient straf."

Waarop Jantje antwoordt:
...

Mop verder lezen (Je hebt 75% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Rikki
Datum: 20-04-2019
Maal bekeken: 9009
Aantal stemmen: 72
Gemiddelde score: 7.39

5
2
1
2
5
5
8
15
9
20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish