Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Nieuwe Irakese voetballer!

Hugo Broos stuurt de Anderlecht-scouts de hele wereld rond om uit te kijken naar een opvolger voor De Bilde. Eentje die Anderlecht eindelijk weer eens aan de landstitel kan helpen. Eén van die scouts informeert Hugo dat er in Irak een heel getalenteerd spelertje rondloopt. Broos vliegt naar Irak, raakt onder de indruk van het ventje en regelt zijn overgang naar het Vandenstockstadion.

Twee weken later staat Anderlecht in eigen huis met 4-0 achter tegen Lokeren en er staan nog maar 20 minuten op de klok. Broos knikt naar het Irakeesje en brengt hem in voor Mornar. Het ventje is een regelrechte sensatie en scoort 5 keer ! De fans zijn verrukt, de clubleiding is lyrisch en de sportpers prijst de nieuwe ster de hemel in.

Als hij eindelijk van het veld is, rent hij naar de telefoon om zijn moeder te vertellen over zijn eerste optreden bij de 'paarsen'. "Hoi mam, raad eens ?," zegt hij. "Ik mocht vandaag 20 minuten meespelen, we stonden met 4-0 achter, ik scoorde 5 keer en we wonnen. Iedereen hier houdt van me : de fans, de spelers, de media..."

"Fantastisch," zegt moeder. "Ik zal je over onze dag vertellen. Je vader is op straat neergestoken, je zus en ik zijn verkracht en mishandeld en je broer heeft zich aangesloten bij een bende straatrovers. Terwijl jij het zo naar je zin had !"

De jonge voetballer is erg geschrokken. "Ja, wat moet ik zeggen, mam ? Het spijt me..." "Het spijt me, het spijt me ?," zegt zijn moeder. "Het is verdomme jouw schuld dat we naar Brussel zijn verhuisd !"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Wirwar (6.26/10)

De juf vraagt in de klas of de leerlingen een zin kunnen maken met het woordje "wirwar".
Leentje krijgt eerst het woord en zegt: "Gisteren heb ik mijn mama wol helpen sorteren, h...

Mop verder lezen (Je hebt 33% gelezen)


Gestrand op een eiland (7.99/10)

Een Belg en een Nederlander zitten samen gezellig op nen boot, doch door een onverwachtse stormbui en het verlies van controle over de boot gebeurt het onvermijdelijke (wat wilt ge nu met een Nederlan...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Ne goeie koude leffe... (7.19/10)

Een bouwvakker gaat den eerste dag met zijn nieuwe collega naar de
werf.

Zijne collega is een neger.
Hij legt hem de instructies uit die hij aan de neger zal geven van
Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Freakazoid
Datum: 12-04-2022
Maal bekeken: 8961
Aantal stemmen: 123
Gemiddelde score: 7.51

12
0
2
4
5
6
15
23
20
36
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish