Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Buikspreker op je knie

Een jonge buikspreker geeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat door zijn gebruikelijke materiaal van domme blondjes moppen tot een grote forse blondine van haar oren begint te maken.

"Okay eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondinesmoppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysische attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien... Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!"

Verbouwereerd begint de buikspreker zich te verontschuldigen maar de blondine onderbreekt hem : "Hou jij je erbuiten Meneer, ik heb het tegen die klootzak op je knie!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Aan de overkant (6.15/10)

Een dame maakt in haar uppie een boswandeling. Ze nadert een rivier en vraagt zich af hoe aan de overzijde te komen. Toevallig (en gelukkigerwijs) ziet ze aan de overkant een blonde dame lopen. Het an...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Kies maar een schaapje! (7.14/10)

Een dom blondje loopt op de Veluwe en ziet daar een herder met zijn schaapjes lopen. "Oh wat leuk" zegt het domme blondje tegen de herder, "ik wil ook zo'n lief schaapje hebben!"
Mop verder lezen (Je hebt 29% gelezen)


Dom blondje? (6.08/10)

Waarom trouwt een dom blondje niet met een Hollander?

- Zo dom is ze nu ook weer niet...

Mop verder lezen (Je hebt 198% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Beaverke
Datum: 22-03-2022
Maal bekeken: 23698
Aantal stemmen: 224
Gemiddelde score: 7.94

7
2
4
4
14
13
27
49
29
75
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish