Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De Jef kan niet neuken

Er waren is 2 (oude) pekes en die zaten op een bank. Begint de jef te zeggen: "Weet ge Louis, ik kan ni neuken, ik heb het nog nooit gedaan. Erg feitelijk he..." Louis schrikt zich bijna dood, maar wist wel raad voor zijn maatje: "Awel, ik ga u dat eens leren. Op mijn leeftijd kan ik da nog dus da komt nog wel klaar".

En Louis begint de Jef te neuken. En jawel de Jef begon zowaar te hijgen "Ooooooh ja ja ja steek hem maar goed diep in". Na een uurtje komen ze uit de slaapkamer. "Amai Louis, dat deed deugd. Ma als ik dat me een vrouw moet, is da dan hetzelfde? Want dat is toch nog iets anders he?" Waarop de Louis: "Awel ik zou het zelf ook niet weten..." :-)



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Het gaat nog (6.47/10)

Een oud mannetje fietst door de rosse buurt in Amsterdam. Uit een raam hangt een hoertje, en roept naar het oudje: "He, zal ik je even trekken?"
Zegt het mannetje: "Nee hoor, ik ...

Mop verder lezen (Je hebt 89% gelezen)


een afgesneden penis (6.02/10)

Een man en vrouw zitten in de wagen en hebben een verschrikkelijke ruzie. De man heeft de vrouw bedrogen en zij wil het daar niet bij laten. Het loopt uit de hand en de vrouw neemt een mes, snijdt zij...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Zilveren jubileum (7.81/10)

Op de avond van hun zilveren jubileum, vraagt de vrouw aan de man: "Wat dacht je eigenlijk, 25 jaar geleden, toen je me de eerste keer naakt zag?"
De man antwoordt: "Alles wat i...

Mop verder lezen (Je hebt 39% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: skatergirl
Datum: 05-03-2018
Maal bekeken: 2671
Aantal stemmen: 61
Gemiddelde score: 5.80

13
3
2
3
2
11
7
3
2
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish