Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Jantje brengt verslag uit

Het is zondagmiddag en de ouders van Jantje hebben onweerstaanbare zin in een potje sex. Helaas, Jantje is in het appartement en omdat er slecht weer voorspeld is hebben ze liever dat Jantje niet naar het speelplein gaat. Maar papa heeft de oplossing gevonden !!

"Jantje, waarom ga je niet wat op het balkon, dan kan je ons vertellen wat beneden gebeurt." Jantje begint zijn observatie. Ondertussen liggen zijn ouders zwaar te seksen. Jantje brengt volmondig verslag uit: "Er is een auto die weggesleept wordt. Een ziekenwagen passeert met volle snelheid. Er komen mensen op bezoek bij de overburen. Anneke fiets op de stoep. De Vandenbossches zijn weer goed aant neuken."

Op die woorden springen de ouders van Jantje recht en vragen : "Hoe weet je dat?" Jantje : "Omdat hun zoontje ook op het balkon staat."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Mijn vader (7.4/10)

Er staat een boer bij een waarheidsmachine op de pier van Scheveningen. Gooi je er een kwartje in, dan mag je een vraag stellen. Die boer zegt: "Waar is m'n vader?" Waarop de waarheidsmachin...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Aan de moskee... (6.4/10)

Waarom worden de schoenen buiten aan de moskee niet gestolen?

Alle dieven zitten binnen......

Mop verder lezen (Je hebt 190% gelezen)


Burgemeester en pastoor (7.57/10)

Een pastoor vindt een dode ezel voor zijn deur. Hij belt de burgemeester op en verzoekt hem het dier weg te halen. "Daar heb ik niks mee te maken", zegt de burgemeester, die een gloeiende he...

Mop verder lezen (Je hebt 44% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Beaverke
Datum: 28-02-2022
Maal bekeken: 18058
Aantal stemmen: 113
Gemiddelde score: 7.84

4
2
4
3
2
7
16
22
16
37
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish