Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Seksuele genoegens

Een vrouw was al een tijdje depressief. Ze besloot om samen met haar man naar de dokter te gaan. De dokter zei dat de vrouw een tekort had aan seksuele genoegens.
"Kunt u daar iets aan doen," vroeg de vrouw. Jazeker, zei de dokter. De man moest plaats nemen in de wachtzaal, maar het duurde een beetje lang vooralleer zijn vrouw terug kwam opdagen. De man besloot om een kijkje te gaan nemen in de praktijk van de dokter. Daar zag hij dat de dokter bovenop zijn vrouw lag.

De man zei tot de dokter: "Ware het niet dat ik weet dat het seksuele genoegens zijn, maar moest ik weten dat je aan het neuken bent met mijn vrouw, ik sloeg je de schedel in."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Kruiswoordraadsel (7.05/10)

Twee mannen zitten tegenover elkaar in de trein. Eén van hen vult een kruiswoordraadsel in. Plots knikt hij heen en weer met zijn hoofd en zegt tegen zijn overbuurman: "Ik kan hem niet meer verde...

Mop verder lezen (Je hebt 33% gelezen)


Blauw oog (7.78/10)

Een man komt op het werk en zijn collega's merken dat hij een blauw oog heeft dus vragen ze wat er gebeurd is. De man begint te vertellen: 'Mijn vrouw bukte zich gisteren over de diepvries om iets te ...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


De slimme hond (7.1/10)

Een zaken man moest voor 3 dagen op reis. Maar hij wou zijn vrouw niet alleen laten. Dus ging hij naar de dierenwinkel en kocht een héél slimme hond!

Toen de zakenman op zijn bestemming...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: bjorn verstraete
Datum: 06-12-2017
Maal bekeken: 2669
Aantal stemmen: 51
Gemiddelde score: 5.24

9
3
7
4
5
3
7
3
1
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish