Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Je moet veel lezen!

Een man gaat naar de huisdokter omdat hij een uitsteeksel krijgt op zijn voorhoofd. De huisdokter bekijkt hem aandachtig en zegt: "Dit komt héél zelden voor, maar er ontwikkelt zich een tweede penis op je voorhoofd. Ik raad je aan om veel te lezen."

Thuis vertelt de man wat de huisdokter gezegd heeft aan zijn vrouw, die zegt: "Wat is dat voor onzin, en waarom zou je veel moeten lezen tegen deze kwaal?" De man wil een tweede opinie en gaat naar de spoedafdeling van het ziekenhuis.

De arts van wacht onderzoekt hem en zegt: "Dit heb ik nog nooit gezien, maar ik heb er al wel over gelezen. Je ontwikkelt een tweede penis op je voorhoofd, dat komt maar voor bij 1 op de 5.000.000 mannen." De man vraagt of er iets aan te doen is en de arts zegt: "Voor zover ik weet niet, maar begin vooral véél te lezen."

De man laat het daar niet bij en gaat naar een universitair ziekenhuis. De specialist onderzoekt hem, neemt scans enz. Nadien zegt hij tegen hem: "Dit is zeer uitzonderlijk, maar je ontwikkelt een tweede penis. Je moet onmiddellijk beginnen met zoveel mogelijk te lezen!"

Wanhopig roept de man: "Maar waarom moet ik perse zoveel beginnen lezen?" Waarop de specialist antwoordt: "Doe het nu het nog kan, want binnenkort zullen je ballen voor je ogen gaan hangen."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Bij de gynaecoloog (7.77/10)

Een bloedmooie vrouw gaat naar de gynecoloog. De arts bekijkt haar eventjes, en al zijn beroepseer is vergeten, zo mooi en sexy is ze. Hij vraagt haar zich uit te kleden, de vrouw doet het, en legt zi...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


In een diepe coma (6.15/10)

Een vrouw lag al meer dan een maand in een diepe coma. Verpleegsters wassen haar lichaam, één van hen wast haar "privé domein", en ze merkt dat er reactie op de monitor komt iedere keer al...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Van horen zeggen (7.74/10)

Een Gentenaar, een Antwerpenaar en een Limburger zitten in een pub te praten over hoeveel het kost om een pint bier te drinken...

Zegt de Gentenaar : in mijn stamkroeg betaal je de eer...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 25-02-2022
Maal bekeken: 4947
Aantal stemmen: 95
Gemiddelde score: 7.33

8
5
1
3
1
4
15
19
13
26
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish