Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Geestelijken mogen gratis

Als medicus zijnde krijg ik in mijn internationaal bekende praktijk veel verschillende soorten patienten uit elk milieu en uit diverse landen.

Zo kwam er laatst een Franse pastoor bij me. Ik behandelde de beste man en aan het eind van het consult vroeg hij me: "Dokter, hoeveel ben ik u schuldig ?" Waarop ik antwoordde: "Helemaal niets, want geestelijken behandel ik gratis." Een week later stuurde de Franse pastoor mij als dank een geweldige mooie kist met Franse wijnen.

Een paar weken later kwam er een Belgische non op consult. Hetzelfde verhaal. "Hoeveel ben ik u schuldig", vroeg de non. Waarop ik weer zei: "Helemaal niets, want geestelijken behandel ik gratis." Een paar dagen later kreeg ik van haar als dank een grote doos met heerlijke Belgische bonbons toegestuurd.

Op diezelfde dag ontving ik een Duitse priester op consult. Weer hetzelfde verhaal: aan het eind van het consult vroeg de Duitse priester: "Hoeveel ben ik u schuldig ?" Waarop ik weer zei: "Geestelijken behandel ik gratis." Twee weken later werd ik verrast met een grote kist vol met Duitse braadworsten.

Gisteren kwam er een Nederlandse dominee in mijn praktijk. Ik gaf hem het consult en aan het eind van het consult vroeg hij mij: "Hoeveel ben ik u schuldig ?" Waarop ik het bekende zinnetje zei: "Helemaal niets, want geestelijken behandel ik gratis."

Weet u wat hij mij vandaag stuurde ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
40 andere Nederlandse dominees.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Domme slagerszoon (6.74/10)

Een slager probeert zijn, niet al te slimme zoon op te leiden: Kijk jongen, dit is de gehaktmolen, dit is een hakbijl en deze machine is heel bijzonder, je stopt er een varken in en er komen worsten...

Mop verder lezen (Je hebt 46% gelezen)


De fotograaf (7.76/10)

De Janssens hadden geen kinderen en besloten een donor te zoeken om hun gezin te starten. Op de dag dat de donor langs zou komen, moest meneer Janssen op zijn werk zijn. Dus hij kuste zijn vrouw en ze...

Mop verder lezen (Je hebt 5% gelezen)


Militaire keuring (6.83/10)

Er zat in 1960 een jongen bij de keuringsarts voor militaire dienst.
De arts vroeg de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen.
"Ik wil graag generaal worden," zegt d...

Mop verder lezen (Je hebt 64% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Zsazsa
Datum: 09-04-2017
Maal bekeken: 10816
Aantal stemmen: 96
Gemiddelde score: 7.47

6
2
2
5
2
5
17
18
12
27
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish