Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Antwerpenaar naar de hemel

Een Limburger sterft en gaat naar de hemel. Hij wordt er heel koel ontvangen door Sinte Pieter en neemt in alle discretie zijn plaats in bij de engelenschare.

Een Brabander overkomt hetzelfde. Maar op een dag zijn ze er toevallig getuige van dat er een Antwerpenaar aan d' hemelpoorten toekomt... Is me dat een kabaal !

Er wordt een welkomstserenade gegeven. God zelf komt persoonlijk voor de ontvangst zorgen, de betrokkene wordt met alle eer overladen en er wordt gedronken en gefeest.

De Brabander en de Limburger, nochtans heel braaf, krijgen door zoveel verschil in ontvangst toch een licht wrang gevoel en voelen zich een beetje tekort gedaan. Ze besluiten samen naar Sint-Pieter te gaan om bescheiden hun beklag te doen en een beetje uitleg te vragen.

"Jamaar !" zegt Sint-Pieter :
"Het zit hier vol met Limburgers en Brabanders, maar het was wel meer dan honderd jaar geleden dat er hier nog ne keer ne Antwerpenaar in den hemel gekomen is !"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Jantje gaat biechten (7.83/10)

Jantje gaat biechten. Er ontspint zich het volgende gesprek.

Jantje: "Ik heb ernstig gezondigd..."
Pastoor: "Hoezo, mijn zoon?" Jantje: "Ik heb een mei...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Goddelijke voorzienigheid (7.7/10)

Een pastoor wordt in de woestijn verrast door een zandstorm. Binnen de korste keren steekt hij tot zijn heupen vast in het zand. Net op dat ogenblik komt er een brandweerwagen voorbij. De brandweerlui...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Het sauslepeltje (8.02/10)

Een oudere priester heeft een jongere collega op bezoek. Tijdens het avondeten bemerkt de jonge priester het bevallige figuur van de huishoudster. Hij weet niet wat hij zich bij de relatie van de oude...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Mop details

Categorie: Religie
Moppentapper: Beaverke
Datum: 23-06-2016
Maal bekeken: 7652
Aantal stemmen: 57
Gemiddelde score: 6.67

4
4
3
3
3
5
8
9
6
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish