Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Een gelovig blondje

Een blondje,Peggy genaamd, zit diep in de miserie. Haar zaak is failliet gegaan en ze is in serieuze financiele moeilijkheden. Ze is zo wanhopig dat ze besluit om God om hulp te vragen. Ze begint te bidden: "God help mij alstublieft ! Ik ben mijn zaak kwijt en als ik niet dringend aan geld geraak,ben ik mijn huis ook kwijt ! Laat mij astublieft de Lotto winnen !"

Het is Lotto- avond en iemand anders wint de grote pot. Peggy begint weer te bidden. "God,laat me alstublieft de Lotto winnen ! Ik ben mijn zaak kwijt en mijn huis en ik ga weldra mijn auto ook moeten verkopen !"

Lotto-avond komt en gaat en Peggy heeft weer geen geluk. En weer zit ze op haar knieen om te bidden. "Mijn God,waarom heb je mij verlaten? Ik heb mijn zaak verloren, mijn huis, mijn wagen en mijn kinderen zijn aan het verhongeren. Ik vraag je niet vaak om hulp en ik heb je steeds goed gediend ALSTUBLIEFT laat mij deze ene keer de Lotto winnen zodat ik mijn leven weer kan organiseren.

Plotseling is er een verblindende lichtflits als de hemel opentrekt en Peggy hoort de stem van God zelf weergalmen: "Peggy, help me een heel klein beetje ......... koop nu eindelijk eens een biljet."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Ademtest (8.01/10)

Een zwaantje staat op uitkijk en ziet een Porsche passeren tegen 200/uur. Hij der achteraan en na een tijdje haalt hij de wagen in en doet hem stoppen. Blijkt de bestuurder een blondje te zijn...
Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Naar de supermakrt (6.55/10)

Er loopt een blondje met een (heel) kort rokje langs een stel ruige bouwvakkers.
Zegt een bouwvakker: 'Waar gaan die mooie benen heen?'
Zegt de blondine: 'Naar de supermarkt, als er ni...

Mop verder lezen (Je hebt 93% gelezen)


Waar zitten je hersens? (7.18/10)

Een dom blondje zat op haar werk waar ze per ongeluk iets verkeerd deed en haar baas reageerde van: " waar zitten je hersenen? Zeker tussen je benen?"

De volgende dag kwam he...

Mop verder lezen (Je hebt 47% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Bdv
Datum: 13-10-2021
Maal bekeken: 20219
Aantal stemmen: 271
Gemiddelde score: 7.59

18
4
3
4
15
15
47
44
50
71
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish