Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Lantaarnpalen plaatsen

In een straat, dat op de grens van België en Nederland lag, moesten er nog lantaarnpalen worden geplaatst. Twee ploegen, één van België en één van Nederland, wilden heel graag daar lantaarnpalen plaatsen. Uiteindelijk werd beslist dat ze beiden de palen mochten plaatsen, de Belgen aan de linkerkant en de Nederlanders aan de rechterkant.

Op een vroege morgen startten beide ploegen met het zetten van de palen, ze zouden ongeveer 10 palen moet plaatsen. Na hard werken hadden de Belgen hun 10 palen na twee dagen geplaatst, maar de Nederlanders waren nog maar bezig met het zetten van hun 3de paal. Grote vreugde bij de Belgen maar natuurlijk veel verbazing bij de Nederlanders.

"Hoe komt het dat jullie nog maar 3 palen klaar hebben en de Belgen al klaar zijn?", zei de ploegbaas tegen hun werknemers. "Wel," zei er eentje, "zie je dat dan niet? Die palen van de Belgen steken ook 5 meter de lucht in!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Voor zij die problemen hebben (7.51/10)

Je ziet een geweldig meisje op een feestje. Je gaat naar haar toe en zegt: "Ik ben fantastisch in bed."
Dat is Direct Marketing.

Je bent op een feestje met een stel vri...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Zetelen in de jury (6.81/10)

Een jongeman krijgt op een dag een briefje binnen waarin hij wordt gevraagd om te zetelen in de jury van een assisenproces. Natuurlijk wil hij zijn dagen niet verslijten in afzondering en vraagt aan a...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


De twee skeletten (6.65/10)

Zoef. Twee graven zwaaien open. En twee skeletten kruipen naar buiten. Ze lopen naar twee zware Harley Davidsons. Ze starten de motoren. Broem, broem, broem... Stapt het ene skelet weer af, loopt naar...

Mop verder lezen (Je hebt 47% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Kevain
Datum: 14-01-2021
Maal bekeken: 8108
Aantal stemmen: 44
Gemiddelde score: 5.16

12
3
1
5
2
1
4
7
4
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish