Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Nieuwe Ferrari

Er is een man die een nieuwe ferrari heeft gekocht. Een mooie rode cabrio. Hij gaat hem halen en hij scheurt door de stad. Dan scheurt hij door de woonwijken, iedereen mag zijn auto zien. Daarna scheurt hij door de velden, tot zijn motor plots stilvalt.

"Godverdomme", denkt de man," een nieuwe auto en hij valt al stil!" Hij stapt uit en kijkt rond hem. Links van hem is een wei en rechts een wei met een wit paard en een zwart.
" Godverdomme" denkt hij opnieuw. Hij begint in zijn motorkap te foefelen maar opeens hoort hij: "Tzijn u bougies! Tzijn u bougies!"

Hij kijkt verschrikt rond hem maar hij ziet niemand. Hij denkt dat hij het hem heeft ingebeeld en doet verder. Maar weer hoort hij:"Tzijn u bougies! Tzijn u bougies!!"

Hij kijkt weer rond hem maar ziet weer niemand. Maar hij ziet die paarden daar staan en denk:"Ha, er zal iemand zich achter da paard verstopt hebben! Ik zal het in de gaten houden." Hij doet verder maar hij kijkt uit zijn ooghoek naar die paarden. Dan ziet hij da zwart paard naar hem kijken en hij hoort het zeggen:"Tzijn u bougies, godverdomme, ebde mij nie verstaan?"

De man trekt wit weg bekijkt zijn 'bougies' maakt het en scheurt zo snel mogelijk weg. In het eerste het beste café stopt hij, en zegt tegen die barman:"Geef mij maar al 3 pintjes, en snel alstublieft" helemaal overstuur.

De barman geeft hem zijn drie pintjes en vraagt:"Awel jong, wa is 't?" De man vertelt halsoverkop:"Awel, ik val met mijne nieuwe ferrari in panne en ik sta naast een wei met 2 paarden en da een paard zei tegen mij dat het mijn bougies waren!!!"

"Twas zeker da zwart?" vroeg de baman. "Ja, hoe weet gij da?" vroeg de man. " Awel ",zegt de barman, "Da wit weet niets van de mekaniek!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

24, 24, 24, 24,... (6.21/10)

Jantje zit op een riool te springen en roept den helen tijd 24,24,24,24,...
Er komt een vrouw aan en vraagt: "Wat doe je?"
Jantje: "Dit is een nieuwe sport: riool springen...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Weetjes voor vrouwen (6.37/10)

1. Kun je alsjeblieft het fatsoen opbrengen om na gebruik de Wc-bril OMHOOG te klappen?

2. Als je voor ons kookt, denk dan aan de groepen van de mannelijke 'schijf van vijf': Vlees, Ge...

Mop verder lezen (Je hebt 5% gelezen)


Pastoor op de fiets (6.94/10)

Twee pastoors zitten samen op een fiets. De een zit achterop de bagagedrager en de bestuurt de fiets, maar rijdt met losse handen.

Ze worden aangehouden door een agent.
"Dag...

Mop verder lezen (Je hebt 34% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: °Roosje°
Datum: 25-10-2020
Maal bekeken: 9658
Aantal stemmen: 55
Gemiddelde score: 6.56

4
2
5
1
6
6
11
3
3
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish