Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Moppen links

uw link hier?
(minstens 3 inkomende hits nodig)

Spook met de rode ogen

Een Hollander, een Belg en een Duitser zijn aan het wandelen tot ze alledrie plots moeten gaan pissen. Ze zien een leeg herbergje staan maar ze willen niet gewoon met z'n drie├źn binnenvallen dus gaan ze apart.

Eerst gaat de Duitser maar gauw komt die terug naaar buiten gelopen, doodsbang en hij roept:"Eine spook ziette doarr!" Waarop de Hollander zegt:"Haha, welnee, joh! Dat is je verbeelding omdat het hier zo leeg is, ik ga wel eens naar binnen"en zo ging ook de Hollander naar binnen.

Een minuut later komt ook die Hollander naar buiten gestoven en rillend zegt hij:" Het is waar! Er zit daar een rood spook!!"

Toen zei de Belg:"Gullie sukkels alletwee! Ik zal eens naar binnen gaan en dat is gauw oplossen!" De belg komt binnen en vraagt naar het toilet. Hij stapt binnen en plots komt het spook voor em zweven."Ik ben het spooook met de rooooooie ooogen!!"
Waarop de Belg zegt:"Awel en als ge die doek niet snel van uwe kop weghaalt hebt ge straks twee blauwe ogen!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Mop details

Categorie: Testcategorie
Moppentapper: ░Roosje░
Datum: 08-02-2011
Maal bekeken: 9139
Aantal stemmen: 98
Gemiddelde score: 4.00

47
6
2
3
5
8
5
5
3
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Kies je stijl

De site in een ander kleurtje?
Moppen remotes

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
» volledige lijst
Maak nu je eigen remote aan en plaats onze moppen op je eigen website!
» meer lezen

(©) 2003 - 2018 - Website door Clickpoint