Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Menslievende advokaat

De directeur van een liefdadigheidsorganisatie merkt dat dé topadvokaat van zijn gemeente nog nooit een gift heeft gedaan, en besluit hem hierover eens aan te spreken.

"Meester, we hebben eens een onderzoek gevoerd en daaruit blijkt dat u meer dan € 500.000 per jaar verdient, maar geen cent aan een goed doel hebt gegeven. Zou u niet graag iets terugdoen voor de maatschappij?"

De advokaat antwoordt: "En heeft uw onderzoek ook aangetoond dat mijn moeder op sterven ligt na een lange slepende ziekte, en al jarenlang torenhoge ziekenhuisrekeningen heeft, die ze met haar schamel pensioentje nooit kan betalen?"

Een beetje gegeneerd antwoord de directeur: "Euh... nee."

"En dat mijn broer een oorlogsinvalide is, die blind werd en in een rolstoel zit?" De verbaasde directeur begint een verontschuldiging te prevelen, maar wordt onderbroken. "En dat mijn zus weduwe is ten gevolge van een auto-ongeval, en zonder geld zit met drie kinderen?"

De directeur, ondertussen knalrood van schaamte, probeert nog: "Sorry, ik had geen idee..."

"Dus als ik hen geen cent geef, waarom zou ik u dan iets geven???"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Overslapen (6.33/10)

's Avonds rond 19u00 passeert een voorbijganger aan een ministerie. Hij ziet hoe plots de deur voorzichtig open gaat en een ambtenaar schichtig om zich heen kijkend naar buiten komt geslopen.
D...

Mop verder lezen (Je hebt 50% gelezen)


Nagels van Van Leeuwen (7.79/10)

Zo is er ne man die werkt bij een firma die nagels produceert. De man krijgt als opdracht reclameslogans verzinnen. Hij komt de eerste dag bij z'n baas met het volgende voorstel. Hij had Jezus aan het...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Opnieuw naar de dokter (6.3/10)

Een man komt thuis van de dokter en zegt tegen zijn vrouw: "Ik snap er niets van, ik moet volgende week terug en dan moet ik mijn urine, ontlasting en sperma meenemen.
Waarop zijn vrouw ze...

Mop verder lezen (Je hebt 76% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Clam
Datum: 13-02-2019
Maal bekeken: 9715
Aantal stemmen: 92
Gemiddelde score: 7.55

7
3
1
3
3
3
13
14
19
26
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish