Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Appels en wijn

Vrouwen zijn als appels op een boom. De beste hangen bovenaan de boom. De meeste mannen willen de goede appels niet omdat ze dan te hoog moeten klimmen en bang zijn om te vallen en zich te bezeren. Daarom nemen ze de geplekte appels van de grond. Ze zijn niet zo goed, maar gemakkelijk te krijgen. De appels boven in de boom denken dat er iets mis is met hen, terwijl ze in werkelijkheid fantastisch zijn. Zij moeten gewoon wachten tot de juiste man voorbij komt, een die dapper genoeg is om tot helemaal boven in de boom.

Vertel dit verder aan de goede appels die je kent, zelfs die die al geplukt zijn.

Nu, mannen...
Mannen zijn als goede wijn. In het begin zijn ze druiven, en het is aan de vrouwen om ze tot smurrie te stampen om er zo iets acceptabels van te maken waar je mee kan dineren!




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De 1e Affaire (7.16/10)

Een getrouwde man heeft een verhouding met zijn secretaresse. Op een dag konden ze geen weerstand meer bieden aan hun verlangens en ze reden naar haar huis en bedreven de hele middag gepassioneerd...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


My wife disappeared (7/10)

A guy walks up to a beautiful woman in a shopping mall. "Excuse me" he says "But I've lost my wife here somewhere and I can't find her. Could you please help me?"

&q...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


Water in de carburateur (6.55/10)

Een vrouw komt op een middag thuis en zegt tegen haar man: "Schatje, de auto start niet meer, maar ik weet wat het probleem is" "Wat dan?" vraagt haar man. De vrouw antwoordt: &quo...

Mop verder lezen (Je hebt 29% gelezen)


Mop details

Categorie: Relaties
Moppentapper: Clam
Datum: 24-08-2018
Maal bekeken: 9881
Aantal stemmen: 57
Gemiddelde score: 4.42

21
6
1
3
3
4
5
4
2
8
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish