Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

3 plastisch chirurgen

Er zitten drie plastische chirurgen in een café. Na wat pilsjes achter de kiezen gehad te hebben, beginnen ze tegen elkaar op te scheppen over hun prestaties.

Chirurg 1: Jaa, ik had laatst een patiënt, die was aan het paardrijden, en flikkerde van zijn zadel af, maar bleef in de teugels hangen met zijn voet. Het paard schrok, en heeft hem zo in volle galop twee rondjes meegesleept. Ik heb minstens 15 uur aan zijn voet zitten sleutelen voordat hij er weer mee kon lopen!

Chirurg 2: Das nog niets! Ik had laatst een dronkelap, die in zijn roes niet over het hek van zijn eigen tuin klom, maar over het hek van zijn buurman, die in het gezelschap woont van twee Doberman honden. En toen hij er ééntje aanzag voor zijn vrouw, heeft hij zijn lul eraf gebeten. Ik heb drie dagen non-stop staan zwoegen om die man weer te kunnen laten plassen.

Chirurg 3: Nu kan ik je iets sterks vertellen. Ik had laatst een homo die zelfmoord wilde plegen. Hij sprong van een hoog gebouw af, en belandde prompt met zijn gat op een paaltje. Ik heb twee weken nodig gehad om die grijns van zijn smoel te krijgen.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Running down my legs (6.93/10)

Johnny: Miss, can I go to the toilet
Teacher: Only if you recite the alphabet.
Johnny: Ok. ABCDEFGHIJKLMNOQRSTUVWXYZ.
Teacher: Where's the "P" Johnny?
Johnny: Run...

Mop verder lezen (Je hebt 90% gelezen)


Hengelaar (7/10)

Een grapjas installeert zich tussen de hengelaars met een lijn zonder koord aan. Een voorbijganger passeert geamuseerd bij het zien van deze gek en vraagt: "Awel, hebt ge er al veel gevangen vand...

Mop verder lezen (Je hebt 62% gelezen)


ONGEDEKTE CHEQUE (6.71/10)

Een heer komt binnen bij Cartier, Place Vendome in Parijs. Hij is vergezeld van een beeldmooie vrouw en samen kiezen ze een juweel van 50.000 € voor haar.
Op het moment dat er moet betaald word...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Mop details

Categorie: Absurde Moppen
Moppentapper: Tommetje_17
Datum: 15-07-2018
Maal bekeken: 10181
Aantal stemmen: 78
Gemiddelde score: 6.26

17
3
2
2
3
4
8
13
8
18
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish