Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Hulpbehoevend

Er zit een man in de trein en tegenover hem zit een leuke juffrouw. Plots vraagt hij juffrouw: "Kunt u mijn rechterbeen even op de bank leggen?' De juffrouw denkt even na en nou ja dat zal ik wel doen. Even daarna vraagt de man: "Juffrouw kunt u misschien ook het andere been op de bank leggen?" Zij denkt even na en denkt hij kan ook niet veel en legt het andere been er naast.

Even daarna vraagt de man: "Wilt u misschien even een kop koffie halen in de restauratiewagen?" De dame denkt dit is het laatste wat ik doe, ik vind dit genoeg. Na enige moeite komt zij de coupé binnen met de koffie en zegt tegen de man: "U bent zeker moeilijk ter been of misschien wel wat invalide?" "Maar nee..., zegt de man, "...ik heb vakantie!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Geel, rood, blauw mannetje (8.05/10)

Een trucker ziet langs de weg een geel mannetje staan dat weent. Hij stopt, gaat ernaar toe en vraagt wat er scheelt. Het mannetje antwoordt: 'Ik ben geel, kom van Venus, ben homofiel en heb honger'. ...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Pastoor op de fiets (6.94/10)

Twee pastoors zitten samen op een fiets. De een zit achterop de bagagedrager en de bestuurt de fiets, maar rijdt met losse handen.

Ze worden aangehouden door een agent.
"Dag...

Mop verder lezen (Je hebt 34% gelezen)


Begin al maar te eten... (7.63/10)

Er komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: 'Dag mevrouw, ik ben vertegenwoordiger van hele goede st...

Mop verder lezen (Je hebt 30% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: sjoerdz89
Datum: 16-02-2018
Maal bekeken: 8084
Aantal stemmen: 68
Gemiddelde score: 6.15

10
3
3
3
7
7
7
10
5
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish