Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Warme bestemming...

Een dame heeft moeite om bij haar man zin op te wekken voor een potje sex. Na jaren getrouwd met hem te zijn lukt het haar niet meer hem voor sex te interesseren.

Ze besluit haar arts om raad te vragen.

De arts stelt haar voor om haar man eens heerlijk oraal te verwennen, maar de vrouw heeft werkelijk geen idee waar hij het over heeft.

"Maar hoe moet dat dan?" vraagt de dame enigszins beschaamd. De arts is verbaasd en vraagt: "Weet u dat dan echt niet? U weet niet wat pijpen is?" Waarop de dame ontkennend haar hoofd schudt.

"Ik zal het u uitleggen" zegt de arts en toont de dame een kunstpenis terwijl hij verder gaat met zijn uitleg. "U neemt de penis van de man in uw mond, beweegt uw hoofd langzaam op en neer, en terwijl u dat doet probeert u telkens Honolulu te zeggen, probeer het maar even met deze kuntspenis, er is echt niets aan!"

De dame neemt aarzelend de kuntspenis in haar mond, beweegt hem zachtjes op en neer, en mompelt nauwelijks verstaanbaar Honolulu. "Ziet u wel?" zegt de arts, "er is niets aan! Als u dit bij uw man doet beleeft u beiden een heerlijke nacht!"

's Avonds ligt de dame naast haar man in bed en ze schuift zachtjes in zijn richting. Ze gaat met haar hoofd onder de lakens in de richting van het geslacht van haar man...

Daar aangekomen neemt ze hem in de mond en beweegt haar hoofd zachtjes op en neer. Haar man reageert blij verrast op het feit dat zijn vrouw iets nieuws heeft bedacht!

De dame beweegt nog steeds op en neer met haar hoofd terwijl ze de penis van haar man in haar mond heeft, maar dan bedenkt ze dat ze nog iets is vergeten te doen, iets met een land of warme zonbestemming...

De dame denkt zich het weer te herinneren: "CRAN CANARIA, CRAN CANARIA, CRAN CANARIA....



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Muzikaal klooster (6.85/10)

Een vertegenwoodiger valt met de auto in panne in een godverlaten gat. Het dichtstbijzijnde gebouw waar hij hulp kan zoeken is een klooster. Hij belt aan en vraagt of hij even de wegenwacht mag bellen...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Lang geleden (7.5/10)

Een heel oud mannetje komt bij een hoertje, want hij wil er graag eens tegenaan.
Maar wat het hoertje ook doet; strippen, strelen, het helpt allemaal niets, hij krijgt hem niet omhoog.
...

Mop verder lezen (Je hebt 44% gelezen)


Wiskunde op leeftijd (7.82/10)

Een professor in de wiskunde stuurde een fax naar zijn vrouw met het volgende: "Geliefde vrouw, ik hoop uit de grond van mijn hart dat je je niet gekwetst of beledigd zult voelen , maar je bent n...

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: slokkebeest
Datum: 03-01-2018
Maal bekeken: 4934
Aantal stemmen: 64
Gemiddelde score: 6.20

11
2
1
3
3
8
12
9
2
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish