Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Toiletten vergelijken

Bush en Putin willen hun toiletten vergelijken dus komt eerst Putin naar Amerika. Alles werkt automatisch, luxe, alles blinkt en glinstert. Aan de uitgang ziet hij een rode knop. Dus drukt hij maar. Opeens valt er een hele emmer kak op hem. Hij kijkt omhoog en zit Bush duivels lachen: Goed gelukt he, dat grapje!

Dan komt Bush dus naar Rusland. Niks werkt, alles is vuil, ratten enz... aan de uitgang ziet hij een rode knop. Dus drukt hij, maar hij springt wel aan de kant. Niks. Hij denkt: Niks werkt hier in Rusland, dus zal dat ook niet werken. Toch drukt hij verder om te zien of het misschien zal werken. Hij drukt en drukt. Dan kijkt hij omhoog en ziet Putin, een blik werpend over Afganistan, terwijl hij lacht: Druk maar, er zijn nog maar 2 staten over !!



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Onze premier op Jacht (7.04/10)

Onze Guy komt in Antwerpen en bezoekt de rosse buurt. Wanneer hij een knappe blondine ziet vraagt hij haar hoeveel "het" kost.

De blondine antwoordt 49.60 euro.
Wat ...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Ondersteboven (7.74/10)

De vraag "is Osama Bin Laden nu dood of niet" is al herhaaldelijk in het nieuws geweest. Uiteindelijk besloot Osama zelf eens een brief te schrijven naar George W. Bush om te bewijzen dat hi...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Osama Bin Laden in de hel (8/10)

Afghanistan is volkomen platgebombardeerd door de VS. Osama Bin Laden heeft het niet overleefd. Al snel klopt hij aan op de poorten van de hel. De duivel bekijkt hem eens en zegt: "Eigenlijk zit ...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Mop details

Categorie: Bekende Personen
Moppentapper: regina
Datum: 31-10-2017
Maal bekeken: 5500
Aantal stemmen: 51
Gemiddelde score: 5.69

9
5
2
2
4
4
7
6
4
8
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish