Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Als ik je heb, eet ik je op.

In een aftandse herberg vraagt een grote en stoere man aan de herbergier of hij nog een plaatstje heeft waar de man kan overnachten. De herbergier stemt toe en geeft de man een sleutel.
Midden in de nacht schrikt een man wakker. Hij hoort een stem; "Als ik je heb, eet ik je op".
De man, niet bang uitvallen, laat er geen gras over groeien en vertrekt met de noorderzon uit de herberg.

Een dag later verschijnt er weer een man aan de balie om te vragen of er een kamer over is. De herbergier geeft de man een sleutel en vertelt het verhaal over zijn klant die met de noorderzon vertrokken is.
De man haalt zijn schouders op en trekt zich terug in zijn kamer. Ook hij wordt midden in de nacht wakker en hoort een stem: "Als ik je hebt, eet ik je op". Hoewel ook hij geen bang uitgevallen persoon is, weigert hij nog langer in het hotel te blijven.

De volgende dag komt een klein, schlemielig mannetje bij de herbergier. Hij zou voor een nacht een kamer willen huren. De herbergier waarschuwt de man voor wat zich de afgelopen twee nachten heeft afgespeeld. De man vraagt echter om de sleutel, omdat hij echt geen zin heeft verder te reizen.
Ook hij wordt midden in de nacht wakker en hoort een stem: "Als ik je heb, eet ik je op". Voordat de man zich bedenkt rukt hij de deur van de kast open. Daar kijkt hij naar beneden en ziet een heel klein kaboutertje met een vingertje in zijn neus, die roept: "Als ik je heb, eet ik je op"!



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Goede gast (7.74/10)

In de jaren 70' toen de vrouwen nog lange rokken en kleedjes droegen kwam ik een dancing binnen. Ik zie daar een beeldschoon meisje alleen aan een tafeltje zitten. Na een paar glaasjes gedronken te he...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


De FBI (7.17/10)

Op een zekere dag gaat de telefoon bij het FBI hoofdkwartier.

"Hallo?, ik bel om mijn buurman aan te geven. Hij verstopt cocaïne en andere drugs in zijn brandhout."

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Dagboek van een kleuter (7.49/10)

Maandag
Sinterklaas gaan halen bij bomma en bompa. Alleen knikkers gekregen. Stom speelgoed. Heb knikkers op de keldertrap gelegd. Bompa naar beneden getuimeld, geen belang, bompa toch al oud ...

Mop verder lezen (Je hebt 7% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: muisje1001
Datum: 17-09-2017
Maal bekeken: 18303
Aantal stemmen: 54
Gemiddelde score: 4.72

13
5
4
3
6
4
8
5
2
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish