Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Man overboord

Jan, Kees en Henk hebben een dagje vrij en besluiten te gaan vissen op zee. Ze huren een boot en wat hengels en nemen een paar kratjes bier mee.

Een paar uurtjes en een paar kratten bier later, zegt Jan tegen Kees: "Weet jij waar Henk is ?" Ze kijken achterom en zien een lege stoel staan, met een hengel en een halfvol flesje bier ernaast.

"Shit, Henk is overboord gevallen! We moeten hem zoeken!" roept Jan. Hij trekt zijn schoenen en shirt uit en springt overboord.

Tien minuten later komt Jan teruggezwommen met een levenloos lichaam aan zijn arm. Henk en Jan hijsen het lichaam op het dek. "Shit, we moeten hem reanimeren", zegt Jan en begint mond-op-mondbeademing toe te passen.

"Shit, ik wist niet dat Henk zo uit zijn bek stonk", roept Jan. Waarop Kees zegt: "Goh, en ik kan me eigenlijk helemaal niet meer herinneren dat Henk een Duitse legerhelm op had."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Vrouwelijke orkanen (6.33/10)

Waarom hebben orkanen meestal vrouwelijke namen?

- Ze komen meestal nat en krachtig aanzetten, houden je een tijdje bezig en zijn uiteindelijk met je huis en je auto weg !!...

Mop verder lezen (Je hebt 107% gelezen)


Barbecue (7.38/10)

Na vele lange koude wintermaanden komt de lente eindelijk in het land en kunnen we ons beginnen klaar maken voor het BBQ-seizoen. Om hiermee goed van start te gaan is het natuurlijk héél belangrijk om...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Gloednieuw apparaat (7.97/10)

Een dame komt per vliegtuig terug uit vakantie in Zwitserland. Ze zit naast een priester. Tijdens de vlucht geraken ze aan de praat en zo komt het dat ze de pastoor om een dienst vraagt.

...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: JoopAppelstroop
Datum: 18-01-2017
Maal bekeken: 7480
Aantal stemmen: 66
Gemiddelde score: 6.70

5
3
5
4
4
8
4
9
8
16
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish