Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Meisje wil naar fuif ...

Een meisje van 16 wil heel graag naar een fuif in de buurt. Dus gaat ze naar haar vader om te vragen of ze wel mag gaan. En het meisje vertelt: " Papa, er is zaterdag een fuif en ik zou héél graag gaan, al mijn vriendinnetjes gaan ook ! "

De vader zegt resoluut 'neen' maar het meisje blijft aandringen. Op een gegeven moment zegt de vader: " Ok, je mag gaan, op één voorwaarde. Je moet me eerst pijpen."

"Wat !!??? , roept het meisje, dat doe ik nooit van mijn leven. Wat denk jij wel??" "Dan mag je ook niet naar die fuif" antwoordt de vader.

Het meisje begint te wenen en gaat naar haar moeder. " Tja, zegt de moeder, je vader is baas in huis, en als je naar die fuif wil, tja, dan zal je hem moeten pijpen hé."

Het meisje gaat naar haar kamer en denkt: " Ik wil écht naar die fuif, al mijn vriendinnen zullen daar zijn. Tja, ik zal gewoon de wetten van mijn vader moeten volgen zeker."

Dus gaat ze naar haar vader en zegt: "Ok, ik ga je pijpen." Dus gaat ze met haar vader naar de kamer van haar ouders. De vader doet zijn broek en onderbroek uit. Net als de dochter zijn penis wil aanraken springt ze achteruit en roept: " Maar wat is dat met je lul, die hangt vol met stront !!???"

"Tja, zegt de vader, je broer wou toch naar het voetbal gaan kijken !!!!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

The frog and the blowjob (6.87/10)

A woman went into a pet shop to buy her husband a pet. After looking around she realized that all the pets there were very expensive. She went to the counter and questioned the clerk.
"I ...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Het lukte maar niet (7.81/10)

Een 85 jarige man ging naar de dokter voor een sperma-onderzoek. De dokter gaf de man een fles en vroeg hem tegen morgen wat sperma mee te brengen. De volgende dag kwam de oude man terug bij de dokter...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Welcome to Jamaica (7.07/10)

Er komt nen Belgische toerist in een Jamaicaans café en bestelt iets om te drinke. Voor hij vertrekt gaat hij nog naar de wc. Daar begint ie te pissen. Plots komt er daar een pekzwarte rasechte Bob Ma...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Brecht83
Datum: 08-12-2016
Maal bekeken: 2442
Aantal stemmen: 66
Gemiddelde score: 5.09

23
1
4
3
2
6
2
10
3
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish