Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Een slim blondje

Een blondje loopt een bank in Amsterdam Centrum binnen en vraagt om een lening. Ze zegt dat ze voor 2 weken op zakenreis naar de Verenigde Staten moet en dat ze 10.000 gulden nodig heeft.

De bankemploye zegt dat de bank wel een onderpand nodig heeft voor de lening. Het blondje pakt haar autosleutels en overhandigd de man de sleutels van een gloednieuwe Rolls Royce, die voor het gebouw geparkeerd staat. De identiteit van het blondje wordt gecontroleerd en alles klopt. De bank gaat akkoord met de rolls als onderpand voor de lening.

Als ze weg is hebben de directeur en zijn personeel een hoop lol over het feit dat iemand een auto van een half miljoen als onderpand gebruikt voor een lening van maar 10.000 gulden. Echt iets voor een blondje is de lacherige opinie. Een van de bankmedewerkers rijdt de rolls in de ondergrondse garage van de bank en parkeert de auto daar.

Na 2 weken komt het blondje terug en betaald netjes de lening terug plus de rente van zon 45 gulden. De employee groet haar vriendelijk en zegt dat ze blij waren zaken met haar te kunnen doen. Maar hij geeft aan dat ze wel enigszins in verwarring zijn geraakt. Na haar vertrek hebben ze haar nog een keer nagetrokken en het bleek dat ze multimiljonair is. Waarom wou ze in vredesnaam 10.000 gulden lenen terwijl ze zelf zo rijk is?

Het blondje kijkt hem glimlachend aan en zegt: "Waar zou je anders in Amsterdam voor slechts 45 gulden je auto voor 2 weken kunnen parkeren?"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Buikspreker op je knie (7.94/10)

Een jonge buikspreker geeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat door zijn gebruikelijke materiaal van domme blondjes moppen tot een grote forse blondine van haar oren begint te...

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Blondje met post (6.8/10)

Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep.
Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormd...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Blondje op het vliegtuig (7.95/10)

In een vliegtuig richting Montreal staat ineens een mooie blonde vrouw op en loopt van het economy-class gedeelte naar het business-class gedeelte en laat zich in zo'n comfortabele zetel vlijen.

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: dees
Datum: 31-10-2016
Maal bekeken: 8853
Aantal stemmen: 98
Gemiddelde score: 6.90

15
1
6
1
5
7
7
12
15
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish