Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De bedelaar zonder benen

Een man zit zonder benen in een rolstoel te bedelen aan de kerk. Plots passeert daar een vrouw die naar de mis gaat en ze geeft de bedelaar 50 euro. De man schrikt ervan en denkt dat de vrouw verkeerd gegeven heeft. Hij roept de vrouw terug en zegt "Mevrouw ge hebt zeker gemist van het geld dat je mij hebt gegeven." "Nee nee" zegt de vrouw "je moet er maar een paar nieuwe schoenen mee kopen."

Natuurlijk was de man geschokt en hij werd boos. Na de mis wacht hij tot de pastoor buiten komt om hem dit voorval te vertellen. Toen hij het verhaal vertelde aan de ietwat verwarde pastoor - niet bij de zaak door een probleem in zijn parochie - zei deze: "Veegt daar maar je voeten aan jong, en zij content da ge toch iets hebt".

Wederom een vernedering en heel boos vertrekt de man naar huis. Zijn buurvrouw staat buiten nerveus te wachten omdat ze ongerust was over haar man. Toen hij eindelijk arriveerde en zijn verhaal deed, antwoordde ze: "Maar Jef toch, gij bent toch ook vlug op je tenen getrapt hoor!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De ware held (7.41/10)

Er loopt een man door "Central Park" in New York. Plotseling ziet hij een klein meisje dat wordt aangevallen door een pitbull. De man rent naar het meisje en begint te vechten met de pitbu...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


In de rij wachten (7.96/10)

Een lange rij vrouwen stond geduldig voor een winkel te wachten.
Een man probeerde voor te dringen, maar het boze geschreeuw deed hem achter in de rij aansluiten.
Na een tijdje probeerde...

Mop verder lezen (Je hebt 36% gelezen)


Het magische papiertje (7.3/10)

Een vrouw gaat naar de sauna, als ze erin zit zegt de man naast haar: "Amai gij hebt een groot gat en amaai wa hebde gij kleine borsten". De vrouw vertrekt diep beledigd naar huis.
<...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: soniamaria
Datum: 11-10-2016
Maal bekeken: 7491
Aantal stemmen: 52
Gemiddelde score: 6.40

5
2
2
2
3
9
8
11
3
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish