Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De 3 dorstige vampieren

Er zitten 3 vampieren op een dak wat bij te praten. Plotseling zegt de eerste: "Ik heb dorst!" waarna hij rechtspringt en wegfladdert... 2 uur later komt hij terug, met heel zijn mond onder het bloed. "Amai," zeggen de twee overgebleven vampieren, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoord: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Daarrond ligt een dorp en ik heb heel het dorp leeggezogen." De twee vampieren zijn onder de indruk. Ze gaan alledrie zitten en praten verder.

Een beetje later springt de tweede vampier recht en zegt: "Ik heb dorst!", waarna ook hij wegfladdert... 5 uur later komt hij pas terug met zijn gezicht en borst helemaal onder het bloed. "Amai," zeggen de andere twee, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoord: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Daarrond ligt een dorp maar als je een beetje verder vliegt kom je een stad tegen. Ik heb gewoon heel die stad leeggezogen." De twee vampieren zijn nu nog meer onder de indruk. Ze gaan alledrie zitten en praten verder.

Nog wat later springt de laatste vampier recht en zegt "Ik heb dorst!" en ook hij fladdert weg... Uren en uren verstrijken en pas na 20 uur komt de vampier terug. Van kop tot teen zit hij onder het bloed, geen plekje op zijn lichaam is niet besmeurd. "Godallemachtig!" roepen de andere twee, "Waar zijt gij geweest?" Waarop de vampier antwoordt: "Wel, ziet ge daar in de verte die kerk? Verder ben ik nie geraakt want daar ben ik recht tegenaan gevlogen."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Gloednieuw apparaat (7.97/10)

Een dame komt per vliegtuig terug uit vakantie in Zwitserland. Ze zit naast een priester. Tijdens de vlucht geraken ze aan de praat en zo komt het dat ze de pastoor om een dienst vraagt.

...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Muggen doodgeslagen (6.99/10)

Jantje zegt tegen zijn vriend: "Ik heb vannacht zes muggen doodgeslagen. Drie mannetjes en drie vrouwtjes."
Jantjes vriend vraagt: "Hoe weet je dat het drie mannetjes en drie vr...

Mop verder lezen (Je hebt 64% gelezen)


Jeugdig verstand (7.43/10)

De juffrouw komt de klas binnen en ziet op de vloer een plasje liggen.
"Wie heeft dat gedaan?" vraagt zij aan de kinderen. Maar niemand zegt iets.
"Wie heeft dat gedaan?&...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Spider
Datum: 29-09-2016
Maal bekeken: 14845
Aantal stemmen: 75
Gemiddelde score: 6.89

6
3
4
4
4
6
10
11
7
20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish